Britney Sprears a infirmat zvonurile potrivit carora artista planuieste sa renunte la cariera.

Cantareata, care a luat o pauza din momentul in care a ramas insarcinata cu primul ei copil, Sean Preston, a promis ca isi va relua cariera muzicala cat mai curand posibil.

Britney, in varsta de 24 de ani, care asteapta al doilea copil cu sotul ei Kevin Federline, a declarat ca de-abia asteapta sa se intoarca in studioul de inregistrari si pe scena, spunand ca acest lucru o va face fericita atat pe ea cat si pe fiul ei.

Artista a mai adaugat: “La un moment dat ma gandeam sa raman casnica, dar cand am observat ca fata fiului meu se lumineaza cand ma vede dansand , am renuntat la aceasta idee. Stiu ca trebuie sa continui sa fac ceea ce imi place. Cand mama este fericita, atunci si copilul este fericit.”

In acelasi timp Britney a dezvaluit ca va aparea in a doua seria a reality-show-ului Britney and Kevin: Chaotic. Cantareata a mai adaugat ca s-a saturat de speculatiile privind viata privata a ei si a sotului ei: “Stiu ca lucrurile merg bine intre mine si Kevin. Sper ca acest show va pune capat, in sfarsit, tutoror zvonurilor lansate pana acum.”