Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a deschis o noua agentie, destinata in exclusivitate activitatii bancare pentru persoanele juridice. Noua unitate este prima agentie CEC de acest fel si are ca scop prestarea de servicii si produse catre companii si firme.

Unitatea are sediul in strada Lipscani nr.18 si pentru inceput un colectiv de 10 specialisti, care se vor ocupa cerintele persoanelor juridice.

“Este o conceptie noua, care se adreseaza tuturor categoriilor de agenti economici, institutiilor publice, persoanelor fizice autorizate si altor organizatii, cu produse si servicii personalizate, flexibile, atractive si competitive.”, a declarat Laura Brezeanu, director al agentiei nou infiintate.

Casa de Economii si Consemnatiuni are ca obiectiv principal in acest an cresterea cotei de piata, inclusiv prin mentinerea clientelei actuale, dar si prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, pentru care pregateste permanent noi produse si servicii bancare, in concordanta cu standardele practicate de celelalte banci din Romania.

CEC se afla intr-un amplu proces de restructurare, urmand sa fie privatizata.

Casa de Economii este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 150 milioane lei, active totale de peste 6 miliarde lei si o retea de peste 1.400 unitati, in mediul urban si rural.