Premiile Emmy dedicate celor mai bune programe TV difuzate in prime time vor fi decernate anul acesta pe 27 august. AXN Europa Centrala a cumparat drepturile exclusive pentru difuzarea ceremoniei de decernare a premiilor celei de-a 58 editii, ce va fi difuzata live simbata 28 august, de la ora 04:00 (ora Romaniei).

Intreaga ceremonie este difuzata in prime time-ul din Statele Unite. Premiile Emmy au 3 organizatori: Academy of Television Arts & Sciences, National Academy of Television Arts & Sciences si International Academy of Television Arts & Sciences.

A 58-a editie a Premiilor Emmy va avea loc duminica, 27 august.

Transmisia va fi LIVE de la Shrine Auditorium din Los Angeles, si va fi difuzata de AXN in direct, in exclusivitate de la ora 04:00 dimineata (28 august).

Evenimentul se va difuza in reluare duminica urmatoare, pe 3 septembrie, ora 17:00.

AXN transmite filme si seriale apartinand celor mai indragite genuri - actiune si aventura - seriale si filme blockbuster, programme de tip reality show. Publicul tinta este alcatuit din tineri intre 18 si 34 de ani, cu un target extins intre 21 si 51 de ani. AXN emite 24 de ore pe zi, in limba originala, toate programme fiind subtitrate in limba romana.

Continutul programelor este foarte variat si bogat, cu seriale de succes din Statele Unite si din Europa.

Dintre acestea amintim Lost:Naufragiatii, seriile 1 si 2, CSI: NY- Criminalistii, Star Trek: Enterprise, ReGenesis si faimosul The Shield - Lege si faradelege, The Amazing Race si Survivor, precum si emisiuni originale ca AXN WRC Shakedown, din culisele Campionatului Mondial de Raliuri si AXN ROAD TRIP- Campionatul Mondial de Fotbal 2006.

Blockbustere ca The Fan / Un admirator fanatic, Armageddon, Charlie’ Angels / Ingerii lui Charlie, Usual Suspects / Suspecti de serviciu completeaza grila d eprograme AXN.