Presedintele PSD a uitat, se pare, ca fostul sef de stat l-a catalogat drept „prostanac”, eticheta care i-a afectat serios imaginea.

Zeul intelepciunii in PSD.” Asa l-a complimentat Mircea Geoana pe Ion Iliescu, cel care l-a etichetat la un moment dat drept „prostanac”. S-a intamplat ieri, la Brasov, cand, intrebat de ziaristi daca il va folosi pe Iliescu drept zeu al razboiului la eventualele alegeri anticipate, Geoana a dat un raspuns stupefiant.

„Dupa 26 septembrie, cand va veni, speram, confirmarea cu privire la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va incepe un nou ciclu politic, iar acesta va genera, avand in vedere instabilitatea de la nivelul guvernarii, si alegeri anticipate.

In acest context iarasi vor aparea starurile politice la rampa si va fi razboi. Ion Iliescu nu va fi un zeu al razboiului, mai degraba un zeu al intelepciunii in PSD”.

Pana si Ion Iliescu a ramas masca. „Zau?! Aprecierea nu ma... nu comentez. Nu cunosc contextul. Nu ma impresioneaza cuvintele”, a spus Iliescu. El a admis totusi ca ceea ce a spus Geoana despre el „poate fi o apreciere sincera”.

Formula lui Geoanai-a lasat perplecsi pe clujeni

Vasile Dancu, unul dintre cei care au indraznit sa comenteze formula presedintelui PSD, a facut-o la modul ironic. „Este o formula atat de inspirata incat nu incape niciun comentariu”, ne-a declarat Vasile Dancu.

„Ca de obicei, domnul presedinte al PSD are dreptate. Probabil ca dansul stie ceva. In aceste conditii, nu am niciun comentariu”, a spus, in acealsi ton, si vicepresedintele PSD Ilie Sarbu.

Articol integral in EVZ