Kylie Minogue a dezvaluit ca in momentul in care a descoperit ca sufera de cancer s-a simtit ca si cum “ar fi cazut o bomba”.

Cantareata australiana a declarat ca au fost zile in care s-a simtit atat de rau, incat nici nu se putea ridica din pat. Cu toate acestea, artista incurajeaza femeile care sufera de cancer la san spunand ca: “Imi place sa spun: poti trece peste asta. Sigur ca poti.”

Starul, in varsta de 38 de ani, si-a deschis sufletul in fata lui Cat Deeley, intr-un interviu emotionant, care va fi difuzat duminca pe postul de televiziune Sky One.

Kylie a declarat: “Au fost zile in care nu m-a vazut nimeni deoarece nu puteam sa fac nimic. Cand am fost prima data pana la magazinul de la coltul strazii a fost minunat. Am fost sa beau o cafea si apoi am plecat acasa.”

Cei mai afectati la aflarea diagnosticului au fost parintii artistei. Minogue a marturisit ca acestia au fost suparati cand au auzit ca s-a hotarat sa faca tratamentul chimioterapeutic in Paris (unde locuieste prietenul sau, Oliver Martinez).

Intrebata cum a decurs discutia cu parintii sai, Kylie a declarat: “Nu a fost chiar usor. Nu mi-am imaginat ca va fi asa de greu pentru ei. Eram ca un copil neajutorat. Si m-am hotarat sa fac prima parte a tratamentului la Paris si urmatoarea in Australia.”

La sfarsit Kylie a transmis un mesaj pozitiv tuturor persoanelor care sufera de cancer: “Imi place sa spun: poti trece peste asta. Sigur ca poti.”