Liberalii Mona Musca, Teodor Stolojan si Valeriu Stoica au lansat, luni, un apel la unitatea si relansarea partidului. Ei au organizat o conferinta de presa, in care si-au exprimat nemultumirea fata de actuala conducere a PNL care a facut "adevarate manevre bolsevice de dezinformare".

Cei trei au facut un apel la toti membrii partidului de a pune la punct o platforma care sa cuprinda adevarate valori liberale.

Totodata, s-a cerut conducerii PNL sa ia o serie de masuri astfel incat sa fie restabilita unitatea si democratia interna a partidului, dar si relansarea acestei formatiuni politice, pentru evitarea unei crize majore.

O mentiune speciala in cadrul acestui apel este reapropierea de PD si consolidarea parteneriatului in cadrul aliantei DA.

Totodata, Mona Musca, Teodor Stolojan si Valeriu Stoica au aratat ca nu sunt interesati de ocuparea unei functii de conducere in partid. Cei trei liberali au cerut conducerii PNL sa ofere un raspuns concret, pana in prima saptamana a lunii septembrie, la cererile pe care le-au formulat privind reformarea partidului.