Dumitru Dragomir s-a certat monstru cu Constantin Iacov, marti seara, in direct la televiziune. Presedintele LPF afirma ca Iacov i-a cerut o functie de Secretar General la Liga, iar cand l-a refuzat a inceput toata campania impotriva sa.

Au urmat doua telefoane in care cei doi s-au facut albie de porci. Dragomir a chemat pentru o confruntare directa la televizor, cu acte, refuzata de Iacov. Iata stenograma.

Dumitru Dragomir a fost invitat intr-un talk-show si a afirmat in direct la televiziune ca presedintele lui FC National, Constantin Iacov, a cerut prin Gino Iorgulescu o functie de Secretar General la LPF, in locul lui Vali Alexandru.

"Cum sa il pun pe acest om care este de trei luni in fotbal, care nici nu stie sa stea pe scaun in locul lui Vali Alexandru, care are o experienta asa de mare? Am refuzat. Probabil in spatele lui se afla alti oameni, dar o sa aflu", a spus Dragomir.

Presedintele LPF a mai spus ca "daca trimit o adresa la FIFA lui Sepp Blatter si arat ca FC National are datorii de patru milioane de dolari la stat, FC National nu primeste licenta pentru Divizia A. Dar nu vreau sa fac asta"...

Dragomir a mai spus ca marirea de capital social de la FC National este ilegala si facuta cu fals in acte.

Declaratiile lui Dragomir l-au facut pe Iacov sa sune in direct, iar cei doi au avut un dialog fata in fata, aflat mai jos in totalitate:

Iacov (intra in direct, ironic): Domnule Dragomir, in ce limba ati vorbit cu Blatter despre FC National?

Dragomir (enervat la culme): Hai sictir, ma baiatule. Hai sictir, ma baiatule. Baiatul meu vorbeste cinci limbi straine mai bine decat vorbesti tu romaneste...

Iacov: Dumnevoastra sunteti cancerul fotbalul romanesc.

Dragomir: Tu nu faci parte din fotbalul romanesc. Parca esti decupat din Urzica, nu vezi ce fata ai? Ai dat cecuri false... Eu sunt un om corect.

Iacov: Atentie mare, faceti afirmatii fara acoperire. Nu am dat nimanui cecuri fara acoperire. Atentie mare pentru ca veti avea dosar penal, nu am nici o semnatura pe nici un cec. Veti raspunde in fata legii, baiatul dumnevoastra cumpara un teren si vinde de cinci ori mai scump.

Dragomir: Nu avea voie sa cumpere un teren pe o strada? Terenurile au fost legal cumparate. Ma prostovane, pune mana pe carte.

Iacov: Cartile dumnevoastra sunt cele 54 de joc.

Dragomir: Esti un falsificator.

Iacov: Aveti tulburari de comportament.

Dragomir: Cand vad hoti in fata mea am devieri de comportament.

Iacov: Cand vedeti hoti va uitati in oglinda.

Dragomir: Cand vad hoti te vad pe tine.

Iacov: Va doresc sanatate si sa aveti putere sa le duceti pe toate.

Dragomir: Ai tu grija de sanatatea ta si de libertatea ta, pentru ca nu te vei bucura mult de ele. Numai cu documentele pe care le am eu esti culpabil de inchisoare de la 3 la 10 ani.

Iacov: Exista acte la Registrul Comertului, vorbiti ca un televizor stricat.

Dragomir: Cum sa vorbesc cu unul care face falsuri si fura?

Iacov: Luati o pastila...

Dragomir: Cine esti tu ma? Esti un nimeni, esti un zero taiat. Ce ai facut in fotbal? Hai sa vedem care are sange in instalatie. Hai sa vorbim fata in fata, cu acte.

Iacov: Stiti care e vina dumnevoastra? Mintiti foarte mult, daca ati fi bunic in pat nu ar fi nici o problema. Dar asa...

Dragomir: De fapt cine esti tu? Cine esti tu?

Iacov: Nu vorbesc cu acest personaj care este sinistru.

Dragomir: Hai sa venim cu actele, tu cu ale tale, eu cu ale mele si vedem cine este hotul.

Iacov: Alergati pe campie, cine stie legea o stie foarte clar.

Iacov inchide telefonul, dar revine dupa 10 minute.

Iacov: Nu vin fata in fata. Eu nu pot sa stau cu un puscarias la masa.

Dragomir (innebuneste): Tu ai facut viol, eu am fost numai judecat si achitat. Mi-au dat drumul cu flori. Ce tot vorbesti tu, bai, descreieratule? M-au verificat la Camera Deputatilot. Nu am inchisoare. Am fost arestat, judecat si achitat. Am fost arestat de doua ori ca si tine. Tu ai fost judecat?

Iacov: Da, am fost pentru distrugere.

Dragomir: Tu esti un huligan. Eu am fost judecat si achitat, tu judecat si condamnat. Asta e diferenta dintre Dragomir deputatul si Iacov hotul. Gata. Fiti atenti ce tupeu are nenorocitul asta. Tu puscarias, tu falsificator, tu hot, tu mincinos... Cu cine stau de vorba? Nu vrei sa ma iei si de nevasta? Hai sa te laud putin: nu cred ca e nimic de capul tau.

Bun, te iei de mine ca sa auda lumea de tine. Dar sa ma jignesti si sa nu ai nimic concret...

Iacov: Am fost condamnat 6 luni cu suspendare si am facut o zi de inchisoare.

Dragomir: Esti fata mare. Ferice de cel ce nu a auzit de tine. Mi-e rusine ca am avut un dialog cu un puscarias. Tu ma faci pe mine puscarias, puscariasule? Ma, puscariasule! Vino cu documentele sa ne judece lumea, nimeni ce esti. Ce sa ii mai explic prostovanului asta?

Iacov: Eu cred ca e o farsa, suntem la camera ascunsa.

Dragomir: I-ai dat prea mult timp prostului astauia. Violator, condamnat, falsificator, hot. Ma pui sa vorbesc cu asta? Gata am incetat. Vino cu documente, eu vin cu documentele mele.

Iacov: Nu pot sa am discutii cu acest om care are probleme cu nervii. Acest om poate sa faca atac cerebral.

Dragomir: Daca avea documente eram arestat ca el, un puscarias ca el. Asta e diferenta dintre o halalera ca tine si un puscarias ca tine.

Sfarsitul convorbirii.