Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, va cere CNSAS sa verifice daca Theodor Stolojan, Mona Musca si Valeriu Stoica au dosare la Securitate. "Vorbesc tot timpul despre moralitate. Sa vedem cum stau ei la capitolul acesta", ne-a declarat Orban.

Seful liberalilor bucuresteni se va folosi de faptul ca toti trei sunt membri ai filialei pe care o conduce si ca recent PNL a decis sa ceara verificarea dosarelor tuturor liberalilor cu functii importante in partid sau in stat.

Daca in cazul Monei Musca, deputat, si al lui Theodor Stolojan, consilier prezidential, incadrarea in aceasta categorie se va face de la sine, nu este limpede pe ce se va baza solicitarea in cazul lui Valeriu Stoica.

"PNL a luat o decizie sa se verifice toti demnitarii partidului. Eu sunt consilier prezidential cu rang de ministru si deci ma incadrez aici. E o hotarare a conducerii PNL si, din punctul meu de vedere, sa i se dea curs, nu am nicio retinere", ne-a declarat Theodor Stolojan.

"Orice cetatean al Romaniei are dreptul sa ceara o asemenea verificare. Daca dl Orban este interesat ca simplu cetatean, poate sa ceara, nu e nicio problema", este de parere Valeriu Stoica.

Integral in EvZ