Despre iubirea dintre Catalin Maruta si Andra s-a tot vorbit in ultima vreme, dar fara confirmare, pentru ca protagonistii, desi se comportau ca un adevarat cuplu, nu au vrut sa recunoasca nimic. Nici macar aparitiile in reviste de tipul paparazzi nu i-au facut sa admita ceea ce deja era cunoscut pentru mai toata lumea. Ei bine, Andra a decis sa rupa tacearea.

Primul pas l-a facut chiar in timpul emisiunii lui Catalin, "Plaja lui Maruta", cand i-a spus ca este "un adevarat iubit". Apoi, dupa un concert sustinut in Constanta, tinerica vedeta ne-a spus franc: "Da, suntem impreuna".

NIMIC DE ASCUNS

"Pana acum nu am considerat ca este necesar sa strigam ca ne iubim", ne-a mai spus Andra. "Cand o sa simtim nevoia o vom face si pe asta. Dar nu este adevarat ca ne facem planuri de nunta. Deocamdata profitam de timpul petrecut impreuna".

Pentru ca mai are de sustinut cateva concerte pe Litoral, solista ii tine companie iubitului ei, detasat pe toata perioada verii in statiunea Neptun, de unde realizeaza in fiecare dimineata matinalul TVR 2.

ATACAT DE VIP-URI

Catalin a fost destul de criticat de vedetele care i-au calcat pragul emisiunii. Cunoscut pentru franchetea cu care dadea in vileag anumite adevaruri incomode din viata artistilor invitati mai ales la "Tonomatul DP2", emisiunea care l-a consacrat, acum acestia au facut tot posibilul sa-i intoarca "favorul".

Asa ca nu au pierdut ocazia de a le povesti telespectatorilor ca ei stiu ca Maruta se iubeste cu Andra.

Integral in Ziarul