Postata de: Rizeanu Victor

La data: 18 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 8077

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Proprietati private in parcuri?

Buna ziua

Sunt un cetatean din sectorul 3 si locuiesc langa parcul IOR. In urma scandalurilor cu construirea de terase pe malurile lacurilor din Bucuresti, si dupa declaratia Primarului General confor marora nu se vor mai acorda autorizatii credeam ca nu vom mai fi invadati de asemenea constructii oribile.

Se pare insa ca a fost fum in ochi pentru ca In Parcul Titan-IOR s-a inceput in urma cu o saptamana construirea unei noi terase. Pe un vaporas care in ultimii ani era parasit (linga podul dintre parcuri, strada Liviu Rebreanu).

Ceea ce este poate cel mai suparator este ca deasupra acestui santier troneaza o pancarta Proprietate Privata Oare parcurile nu sunt Domeniu Public?

Se pot cumpara parcele din Domeniu Public? In special daca acestea sunt bucati din Parcuri? Are acest patron toate autorizatiile necesare pentru a mai construi inca o terasa in acest Parc?

Nu credeti ca avem suficiente surse de poluare in acest parc chiar mai trebuia una in plus? cu tot ceea ce reprezinta o noua terasa: zgomot, scandaluri, mizerie, locuri de parcare ocupate in zona, distrugerea unui colt din parc

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Rizeanu Victor

www.domnuleprimar.ro