S-a modificat

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 104/2002 privind regimul vamal al marfurilor comercializate in regim duty-free ***

de     HotNews.ro
Luni, 24 iulie 2006, 0:00


Legea nr. 330 din 17 iulie 2006 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 104/2002 privind regimul vamal al marfurilor comercializate in regim duty-free.
• Marfurile provenite din import, care se vand in valuta, potrivit legii, in regim duty-free, prin magazinele autorizate, situate in punctele de control pentru trecerea frontierei de stat terestre, navale si in aeroporturi internationale, se scutesc de la plata taxelor vamale.
• Taxa anuala pentru eliberarea autorizatiei de functionare a magazinelor duty-free si de comercializare a marfurilor in regim duty-free la bordul aeronavelor este in valoare de 10.000 euro.
• Magazinele duty-free care functioneaza in punctele de trecere a frontierei de stat terestre cu state intracomunitare isi vor inceta activitatea la data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
• In tot cuprinsul ordonantei de urgenta, sintagma "dolari S.U.A." se inlocuieste cu sintagma "euro".


176 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă