Ultima seara a festivalului Callatis-2006 se va bucura de prezenta formatiei Vaya con Dios, care va sustine un recital de 50 de minute.

Stafful trupei olandeze, ce cuprinde 19 persoane, va sosi de la Istanbul pe 15 august cu autocarul si va fi cazat la Hotelul Cocor din statiunea Olimp. Onorariul si costurile ii vor usura pe organizatori de cel putin 40.000 de euro.

PRETENTII CULINARE

Dani Klein , solista formatiei, le-a pus in vedere organizatorilor romani ca, din camerele si cabina in care vor fi cazate femeile, sa nu lipseasca sase sticle de bere (rece), suc de fructe, 12 sticle de plastic cu apa minerala, ceai, lapte, miere, zahar, un cos cu fructe asortate, un platou cu carne si branza, cu painea aferenta (alba si neagra pentru cinci persoane), bomboane si snacks-uri asortate, doua sticle de vin rosu si doua sticle de vin alb.

Iar pentru camerele in care vor sta barbatii din trupa, vedeta a cerut doua baxuri de bere, 24 cutii de Coca Cola, 12 cutii de Cola light, 2 litri de apa tonica, 4 litri de suc de portocale, 36 de sticle de plastic cu apa minerala, 12 cutii de Red Bull, 4 sticle de vin rosu si 4 sticle de vin alb, bomboane si snacks-uri asortate, un platou cu branza si carne, plus paine.

Integral in Ziarul