MIE organizeaza o Scoala de vara pentru informarea tinerilor

de     HotNews.ro
Joi, 27 iulie 2006, 0:00


In perioada 27 august - 2 septembrie 2006, Ministerul Integrarii Europene, in parteneriat cu Fundatia Ithaka, organizeaza o Scoala de vara cu tema „Rolul Romaniei intr-o Europa in schimbare”. Perioada de desfasurare este 27 august - 2 septembrie 2006, iar locatia este Delta Dunarii.

Programul de informare pentru studenti “Impreuna pentru o Europa tinara" continua cu aceasta scoala de vara, care isi propune sa informeze, dar si sa stimuleze dezbaterile pe tema integrarii europene si formarea liderilor de opinie in randul tinerei generatii.

Conform MIE, evenimentul are ca scop aprofundarea, de catre tineri, a informatiilor referitoare la integrarea europeana, institutiile si politicile europene. Temele abordate vor fi Romania si Uniunea Europeana, valori romanesti-valori europene, constructie europeana, relatii intentionale, fonduri europene.

Scoala de vara se va bucura de participarea unor lectori straini de la GPLus Europe si European Foundation - Polonia.

Numarul maxim de participanti va fi de 50 de persoane. La cursuri se pot inscrie tineri studenti sau masteranzi cu varsta intre 18 ani (impliniti) si 26 ani - indiferent de profilul facultatii.

Toate cheltuielile pentru cazare, masa si transport pe ruta Bucuresti - Mahmudia si retur sunt asigurate de Ministerul Integrarii Europene. Nu se percepe taxa de participare la cursuri.

Depunerea aplicatiei se poate face intre 12 - 31 iulie a.c. Aplicantii vor transmite CV-ul, o scrisoare de intentie si un eseu de cel mult 2.000 de cuvinte cu tema: „Rolul Romaniei intr-o Europa in miscare”.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot contacta site-ul www.mie.ro.55 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri