Actiunile statului la 'Horticola' Bucuresti trec la AVAS

de     HotNews.ro
Joi, 27 iulie 2006, 0:00


Guvernul a aprobat proiectul de Lege prin care actiunile detinute de stat la S.C. „Horticola” S.A. Bucuresti au fost transferate catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in vederea pregatirii procesului de privatizare.

Pachetul majoritar de actiuni la „Horticola” S.A. Bucuresti detinut de stat prin Regia Autonoma „Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat” era de 2.002.699 de actiuni, reprezentand 94,0224% din capitalul social al societatii.

Pana in prezent nu au fost facuti pasi importanti in procesul de privatizare a acestui operator economic.

AVAS va exercita toate drepturile si obligatiile ce decurg din calitatea de actionar in numele statului. Autoritatea urmeaza sa pregateasca procesul de privatizare si sa stabileasca cea mai adecvata metoda, precum si momentul optim de demarare a privatizarii, informeaza un comunicat al guvernului.

Predarea-preluarea pachetului de actiuni se va face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 15 zile de la intrarea in vigoare a legii.168 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version