Cu ironie, prestigiosul ziar britanic Financial Times face referire la accidentul rutier al premierului Tariceanu trimitand la filmul Easy Rider. "It's Alright, Ma, I'm Only Bleeding" [E, OK, mama, doar sangerez], parca ar fi transmis premierul din spital catre ziaristii in fierbere dincolo de usa.

“Fara indoiala un fan al clasicului Easy Rider din 1969, premierul Calin Tariceanu pare ca a ales un cantec din coloana sonora a filmului amintit atunci cand a trimis un mesaj presei care astepta un cuvant despre starea lui de sanatate, marti seara, la usa unui spital din Bucuresti.

Mesajul a sunat ca in film: 'It's Alright Ma, I'm Only Bleeding' [E OK, mama, doar sangerez]." - scrie Financial Times.

Financial Times aminteste de accidentul de motocicleta in care a fost implicat Tariceanu si de faptul ca, dupa ce si-a petrecut noaptea in spital, a doua zi a tinut sedinta de guvern.

“Tariceanu e un om greu de incetinit. Saptamana trecuta a zburat la Budapesta cu un grup de prieteni pentru a asista la un concert Eric Clapton tinut in capitala ungara. Premierul rocker al Romaniei s-a intors la Bucuresti la 3 am".

Corespondentul din Romania crede ca a fost totusi un pic cam mult pentru cei 54 de ani ai lui Tariceanu, astfel incat sedinta de a doua zi a cabinetului a fost intarziata cu doua ore.

"Totusi, insusi Captain America [cu care se identifica Wyatt, personaj din filmul Easy Rider] ar fi impresionat” de aceasta performanta. - concluzioneaza Financial Times.