14. Cel mai probabil vei supravietui unei batalii, dar numai daca nu faci greseala sa arati inainte cuiva fotografia iubitei care te asteapta acasa.

15. Daca vrei se te dai drept ofiter german sau rus, nu-i nevoie sa stii respectivele limbi straine, este suficient un accent potrivit.

16. Turnul Eiffel se vede de la orice fereastra din Paris.

17. Un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul cand o femeie incearca sa-i curete zgarieturile.

18. Daca undeva se vede un panou de sticla, mai devreme sau mai tarziu cineva va trece sigur prin el.

19. Daca locuiesc intr-o casa bantuita de stafii, femeile vor iesi noaptea din dormitor, dar numai in cele mai transparente desuuri, ca sa vada ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.

20. Un computer pe care trebuie sa deschizi un fisier text nu va avea cursor, dar va afisa intotdeauna: "Introdu parola" cu litere de-o schioapa. Ghicirea parolei se face cam din trei incercari, iar parola e de obicei numele proiectului secret al guvernului.

21. Cand conduci pe un drum perfect drept este intotdeauna necesar sa rotesti voiniceste de volan in stanga si in dreapta la fiecare cateva momente.

22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari si rosii, pentru a sti exact cat mai este pana la explozie.

23. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat.

24. Daca te hotarasti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii.

25. Departamentele de politie ii supun pe ofiteri anumitor teste de personalitate, pentru a fi sigure ca ii vor face parteneri pe cei care se potrivesc cel mai putin.

26. Cand sunt singuri, toti spionii straini prefera sa vorbeasca unul cu altul in engleza.

Cine se incumeta sa scrie scenarii pentru Buftea si Sergiu Nicolaescu? Asteptam propuneri pe adresa redactiei