Antrenorul Cosmin Olaroiu e multumit de rezultatul obtinut cu Gorica, dar se declara ingrijorat de jocul echipei.

Steaua a inceput cu dreptul noua tentativa de a patrunde in elita fotbalistica a continentului. Echipa din Ghencea s-a impus miercuri seara, in deplasare, in fata slovenilor de la ND Gorica, scor 2-0 (0-0), intr-un meci din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Dupa golurile lui Nicolae Dica si Victoras Iacob, stelistii au indepartat orice indoiala in privinta calificarii in faza urmatoare. Returul disputei cu formatia campioana a Sloveniei - in fapt, o simpla formalitate - va avea loc pe 2 august, pe stadionul "National" din Bucuresti.

Cosmin Olaroiu a gasit, cu ocazia "antrenamentului" de la Gorica, si punctele nevralgice ale echipei lui.

Tehnicianul stelist a criticat lipsa de concentrare a elevilor sai si a avertizat ca in alte partide o astfel de atitudine ar putea afecta scorul final.

"Rezultatul e multumitor, dar nu mi-a placut ca nu am jucat cu aceeasi determinare si concentrare pe tot parcursul jocului. Am vazut o anumita suficienta in jocul nostru. Pentru a spera la o victorie la Timisoara, in prima etapa, nu e suficient sa jucam precum azi", a declarat Oli.

Urmariti de Lungu, vedeta de la Maribor

Diferenta de valoare dintre cele doua combatante a fost recunoscuta si de Pavel Pinni, antrenorul celor de la Gorica: "Am jucat bine doar 15 minute. Am avut doua ocazii, dar le-am ratat. Sansele la Bucuresti sunt minime. Mi-a placut Steaua, o echipa tehnica si rapida".

In tribunele stadionului "Sportni Park" a luat loc si Mihai Lungu, singurul fotbalist roman care evolueaza in prima liga din Slovenia, la Maribor.

Mihai Lungu a jucat in sezonul precedent la FC Vaslui. El si-a trecut in palmares un succes important, contribuind la eliminarea spaniolilor de la Villarreal din Cupa UEFA-Intertoto. Conform ziaristilor sloveni, mijlocasul roman a fost unul dintre evidentiatii acelor jocuri.

"Am venit la Gorica sa-i intalnesc pe fostii mei colegi de la Vaslui, Badea si Panait. Am si vorbit cu ei, le-am spus ca voi veni sa le tin pumnii. Ne-am vazut inainte si dupa partida, i-am felicitat pentru rezultat si nu imi fac griji pentru meciul-retur. Steaua este echipa mult prea buna. Deocamdata, la Maribor e destul de bine, mai ales ca am eliminat pe Villarreal", a marturisit Lungu.

Integral in EVZ