La Bucuresti si Constanta

IMPACT va construi noi ansambluri rezidentiale mari

de     Ager Press
Vineri, 28 iulie 2006, 0:00Compania Impact SA va demara, incepand inca din acest an, constructia a doua mari ansambluri rezidentiale. Primul ansamblu, „Greenfield”, situat in zona de nord a Bucurestiului, se va intinde pe o suprafata de 600.000 mp si va cuprinde 3.800 de unitati locative in vile individuale (P+1), insiruite (P+1 si P+1+M) si blocuri de apartamente (P+2+M).

Al doilea ansamblu rezidential, „Zenit”, situat in partea de nord a orasului Constanta, se va dezvolta pe o suprafata de 81.200 mp si va cuprinde 653 unitati locative, din care: 125 de vile (tip Prestige, Junior si Freedom) si 528 de apartamente (cu una, doua, trei si patru camere).

Finalizarea lucrarilor in cazul ambelor ansambluri este prevazuta pentru anul 2008. Avand in vedere amploarea acestor doua proiecte, compania Impact a organizat licitatii in vederea incheierii de noi parteneriate cu firme cu experienta in constructii.

Cerintele minime de calificare cerute au fost urmatoarele: experienta de 3 ani in constructia de obiective similare (blocuri de locuinte sau cladiri inalte pentru birouri), o cifra de afaceri pe anul 2005 de 3.000.000 euro, iar raportul intre datoriile totale si totalul activelor sa fie de maxim 0,75.

Achizitia caietului de licitatii si depunerea ofertelor se pot face pana pe 21 august 2006.


83 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version