“...vei da viata pentru viata, ochi pentru ochi... arsura pentru arsura, rana pentru rana..." (Exodul 21:23)

Eidos Interactive, unul dintre publisher-ii de top pe piata jocurilor pentru PC si console, a anuntat un nou titlu creat de IO Interactive, echipa din spatele seriei de jocuri de actiune Hitman.

Kane & Lynch: Dead Men este povestea intunecata si dura a doi barbati a caror soarta a fost sa isi astepte executiile impreuna. Unul dintre ei este un mercenar fara scrupule, celalalt un psihopat tratat cu medicamente speciale.

Cei doi pornesc impreuna intr-o calatorie violenta si haotica si, evident, se urasc unul pe celalalt, pas cu pas, pana la deznodamant.

“Nici un gamer nu a trait o astfel de experienta pana acum, nici ca grafica, nici in termeni de gameplay.

Luati inovatiile si excelenta grafica de care a dat dovada echipa IO Interactive in seria Hitman, adaugati macar o parte din experienta de lupta in echipa din Freedom Fighters si apoi mutati totul la un nou nivel, cu tehnologie de generatie urmatoare.

Adaugati si o poveste dura si captivanta, un antierou si un psihopat si veti obtine Kane & Lynch: Dead Men - experienta suprema de joc cu adevarat ”, a declarat Directorul global al managementului brand-urilor Eidos, Larry Sparks.

Kane & Lynch: Dead Men este un joc de actiune cu perspectiva la persoana a treia, care va oferi joc in mod cooperativ, o poveste care promite sa sustina perfect dinamica actiunii, o mecanica intuitiva, decoruri din lumea reala, extrem de animate si distructibile, un parteneriat volatil si o atitudine brutala.

Kane & Lynch: Dead Men va fi disponibil in 2007, initial doar pentru PC si Xbox 360.