Adina, membra a trupei Heaven, a avut parte joi seara de multa actiune. Cantareata i-a facut o vizita unei domnisoare brunete, care locuieste intr-un imobil din zona Big Berceni.

Tanara cu pricina se pare ca lucreaza alaturi de Bogdan Pana, fost component al trupei Bliss, nimeni altul decat sotul vedetei. Pana aici, nimic neobisnuit, doar ca, la un moment dat, intre componenta trupei Heaven si tanara pe care aceasta a vizitat-o s-a iscat din senin o cearta. Motivul? Adina credea ca intre Bogdan si bruneta din Berceni ar fi ceva mai mult decat o simpla

Adina (mijloc), pe urmele Xenei

colegialitate. De fapt, cantareata banuia ca ea este femeia cu care sotul ei a inselat-o. Drept urmare, lidera trupei Heaven a preferat sa isi faca singura dreptate, "aruncandu-se" asupra "rivalei" sale careia i-a aplicat scurt doua palme. "Victima" vedetei nu a ripostat, preferand sa cheme un prieten in ajutor, ca sa o scape de cantareata violenta.

Astfel, blonda de la Heaven nu numai ca nu a rezolvat nimic, dar a suportat si umilinta de a fi data afara din acel apartament.

Mai mult, vedeta este decisa sa puna capata mariajului.

Integral in Averea