Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 28 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 8400

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Garajele ilegale sa fie demolate

Toate primariile au dispus demolarea garajelor amplasate pe spatiul public. Numai in sectorul 5 nu se intampla nimic. Recent 5 locatari din bl.P51 situat pe strada Novaci au amplasat abuziv 5 garaje pe domeniul public din spatele unui complex de mai multe blocuri situat pe strazile Novaci si Motoc.

Nemultumirea locatarilor esta cu atat mai mare cu cat acesti 5 indivizi nu parcau masinile in spatele blocurilor ci in fata acestora pe Strada Novaci.

Pur si simplu o zi intreaga au tot adus garaje recuperate din sectorul 3 si le-au amplasat pe locurile de parcare ale diversilor locatari sustinand ca au documente de la primaria sectorului 5 ce le permit sa amplaseze acele garaje fara insa a arata nimanui nici macar o copie a acestor asa-zise documente. Nu va spun ce scandal a izbucnit intre locatarii nemultumiti si acesti 5 indivizi.

Gravitatea actiunii lor deriva si din faptul ca acele 5 garaje sunt amplasate lipit de un punct termic de cartier ce deserveste zona in privinta incalzirii. Ma intreb oare daca pe sub amplasamentul acestor garaje nu sunt cumva si tevi de alimentare. In cazul unei defectiuni care va fi posibilitatea de actiune a echipelor de interventie.

Desi se pare ca o echipa de la ADP sector 5 a trecut prin zona se pare ca nimic si nimeni nu ii deranjeaza pe acesti indivizi ce s-au comportat abuziv si au amplasat acele garaje.

Fata de cele de mai sus va rugam domnule primar sa dispuneti colaboratorilor dvs. demolarea urgenta a acestor garaje, refacerea spatiului public deteriorat prin turnarea de ciment si bitum in garaje si amendarea drastica a acestor indivizi ce se comporta abuziv.

Va multumesc pentru atentia acordata.

Cu respect,

Dragos Doncea.

www.domnuleprimar.ro