In doua zile de sfirsit de saptamina am hartanit masina prin citeva judete. Ilfov, Arges, Vilcea, Sibiu, Brasov, Dimbovita, Ilfov. Ba, baieti, tara asta e boala de picioare, de cap, de trup, de organe interne. E boala, boala, boala, dracu, daca stric pagina asta numai cu cuvintul „boala”, iar nu spun nimic in tot articolul.

Ba, o iei din Bucuresti prin nenorocirea aia de Militari, cel mai timpit si nesfirsit cartier din Capitala asta. De ce, ba, nu fac din Militari un oras separat, ca sa ai senzatia de progres. Ba, ies din Bucuresti, gata, am terminat cu el, ies in ma-sa in tara Militari, ca aici e zebra la doi metri, semaforul la patru si injuraturile la doua secunde una.

O intaritare de ficati la iesirea asta spre autostradfa, ceva de speriat. Si daca nu te+ai multumit cu pierderea muilor prin cartier, ia-o de la cap pe autostrada.

Ciuruiala ca dupa razboi! Luati+va, ba, Bercenilor, spagile alea o data si faceti si voi o autostrada...ba, Berceanu, tu, ministru de transport din Craiova, pe unde dracu iti impingi posirca aia de 4ori4, nu vezi cit de aiurea e pe autostrada? E si mergi pe la oltenii de vilceni si mai iei o fomfla pe toba, dar parca ridicarea orasului Rimnic, parca a ridicat si drumurilor prin centru.

In rest, n-am fost...Si intru in Sibiu. Ba, nu e rau, asfaltul bun, cu crapaturi, de jur imprejur, iar prin sate merge, drumurile printre cetatile alea minune sint acceptabile. N-am priceput de ce Biertanul este varza cu carne pe o bucata mare spre Agnita. Niste idioti. Hai sa pornim spre Brasov? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

E groaznic! E jaf! Ba, numai cu tancul poti sa mmergi prin Brasov! Au refacut doar drumul spre Predeal dinspre Risnov. Dar nu, nu te duce, prostule prin judet ca te-ai belit la suspensii. E si cum e codaul ala pe la Sinaia am luat-o prin Dimbovita, pe la Moroieni.

Moarte dimbovitenilor, acesti oameni harnici ca vai de ei, cu conducatori timpiti, ce dau dureri de cap tablelor ce le cotropesc judetul.

E, cum intri spre satul lui Nastase Tartasesti se vede spaga, se vede munca, se vede preocuparea, se vad niste chestii rominesti ale fiintei, ce m-au facut sa exclam ca spaga trebuie sa ajunga mai repede unde trebuie ca drumul sa se faca si inapoi spre Tirgoviste aliniat pe doua benzi.

In rest, indiferent de drum am recarcat multi papagali tarani care depaseau indiferent de drumuri, claxonau indiferent daca eu le vedeam mama moarta sau nu. Viata da in gropi mai departe!