La Antena 1 exista o emisiune care se cheama „Tablou de nunta“ si se ocupa, normal, cu filmarea de nunti. Fiecare editie aduce in atentia telespectatorului cite doua paranghelii si il invita s-o voteze pe cea care i s-a parut mai misto si mai bine organizata.

N-am inteles exact care-i miza acestui vot, dar cred ca pot trai linistita si fara s-o cunosc. Ma ingrijoreaza insa un promo pe care-l tot vad si care anunta ca fiecare pereche de miri va primi cadou, de la sponsorul emisiunii, un cos cu mezeluri.

Cum de ce ma ingrijoreaza? Pai, la foamea din tara asta, riscul sa se declanseze o avalansa de casatorii din interes pentru mezelurile alea e foarte mare. Si sa te tii dupa ce si-or potoli oamenii burtile si-o incepe avalansa de divorturi...

I-am vazut, la „No Comment by Monica Columbeanu“, pe Iri si pe Moni in ipostaza lor caritabila. Au dus darul strins la nunta lor copilului pe care hotarisera sa-l salveze, au facut frumos la parintii lui, dupa care s-au suit in masina lor bengoasa si au plecat la treburile lor, nu inainte de a avea o discutie despre soarta micutului, care urmeaza sa fie operat in China.

„Pai, copilul ala poa’ sa moara, de ce l-or fi programat asa tirziu?“, a zis Iri. „Pai, da! Lasa ca suni tu diseara la ei!“, a zis Moni increzatoare.

Iar eu mi i-am si imaginat pe medicii chinezi luind pozitie de drepti linga telefon, asigurindu-l pe Iri ca il baga p-ala micu’ la operatie peste rind si prezentindu-i omagii entuziaste: „Da, domnu’ Columbeanu, ne tpuneti cind vreti sa fatem operatia ti cind vreti atuntea o fatem.

De asemenea, v-am ruga frumot ta primiti felititarile noattre pentru catatorie si ta ne dati adresa ca ta va trimtem un cadou.

Citeste articolul complet in Cotidianul