Directia Politiei Rutiere a reluat, duminica, recomandarile adresate conducatorilor auto pentru a evita blocajele si pentru a preveni accidentele rutiere pe mai multe trasee din tara.

Astfel, din cauza lucrarilor de reabilitare a drumului, dar si ca urmare a fluxului mare de autovehicule dinspre litoral catre Bucuresti, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe raza localitatii Faclia.

Pentru asigurarea fluentei traficului, conducatorii auto sunt rugati sa utilizeze si variantele DN 2 si DN 2A. Conducatorii auto care se deplaseaza dinspre Pitesti catre Bucuresti pot sa foloseasca si varianta ocolitoare prin DN 7 Pitesti-Topoloveni-Gaesti-Titu-Bucuresti.

De asemenea, celor care circula pe DN 1 li se reaminteste faptul ca la kilometrul 114, in zona Posada, se executa o serie de lucrari pe o lungime de aproximativ 150 de metri.

Pe acest tronson circulatia se desfasoara restrictionat, pe o singura banda, traficul fiind dirijat de piloti din cadrul Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si de agenti ai Politiei Rutiere, transmite Radio Romania Actualitati.