100% cu Robert Turcescu

Tariceanu trage "dosariada" pe spuza liberalilor

de B. Blagu     HotNews.ro
Marţi, 22 august 2006, 0:00


Calin Popescu Tariceanu
Imagine: Realitatea TV

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara ca dezvaluirile legate de informatori se datoreaza liberalilor, care au initiat modificarile la Legea Ticu.

"Acest demers trebuie subliniat ca se inscrie in proiectul mai amplu de reforma morala a societatii romanesti, pe care PNL l-a lansat, si doresc sa subliniez ca din initiativa PNL a fost data ordonanta de modificare a legii Ticu, deci a CNSAS. Aici, in aceasta ordonanta de modificare s-a stabilit ca dosarele de siguranta nationala sa fie puse la dispozitia CNSAS.
Eu nu vreau sa vorbesc aici de merite ale unora sau ale altora. Vorbesc despre o initiativa pe care PNL a luat-o si era normal ca aceasta initiativa pentru a nu deveni un fel de lectie de morala suspendata in aer sa inceapa cu PNL.
Noi am fost cei care am trimis lista a peste 150 de demnitari ai PNL la CNSAS caruia i-am cerut sa verifice dosarele, insa doresc sa va spun ca ordonanta noastra prevede trimiterea dosarelor - si daca vreti puteti sa verificati articolul 20, alin. 8 din ordonanta, care a fost publicata si data cu mult timp inainte - prevede in mod explicit acest lucru.
Cred ca presedintele Basescu are fara indoiala meritul lui. Pentru ca in CSAT acest subiect l-am discutat si intr-un fel in CSAT s-a formalizat ceea ce ordonanta prevedea, adica haideti sa spunem asa ca CSAT a dat lumina verde serviciilor sa faca ceea ce legea ii obliga", a precizat Tariceanu.

El a declarat ca sustine ideea accesului neingradit la dosarele fostei Securitati, indiferent daca acest lucru se face prin publicarea lor pe Internet sau prin consultarea libera la sediul CNSAS.

Mona Musca si Dinu Patriciu

Tariceanu sustine ca a fost deranjat in aceeasi masura si de "aflarea acestor adevaruri din trecutul Monei Musca", dar si de sponsorizarea acordata PSD de catre Dinu Patriciu. "Ma intristeaza ambele, sigur ca pe directii diferite si pe nivele diferite", a declarat el.

"Probabil are niste explicatii. Nu am considerat necesar sa i le cer, pentru ca e treaba lui si a firmelor sale", a afirmat presedintele PNL, dar a adaugat la putina vreme ca "n-as putea spune ca relatiile de prietenie nu sunt afectate intr-o oarecare masura".

Liderul liberal a tinut insa sa sublinieze ca "guvernul pe care-l conoduc nu a luat niciodata vreo decizie legata de interesele de afaceri ale lui Dinu Patriciu.
Si asta ar trebui sa intereseze in primul rand opinia publica, pentru ca discutam de bani publici, discutam de decizii politice care pot, intr-un fel sau intr-altul, sa influenteze mediul economic, eventual in favoarea unuia sau a altuia. Asa incat, eu prefer sa fiu judecat dupa fapte si nu dupa anumite impresii."

Increderea in CNSAS

Robert Turcescu: Aveti incredere - ca sa inchidem acest capitol al discutiei legat de ceea ce se intampla cu aceasta nebunie a deconspirarii Securitatii ca politie politica - in momentul de fata aveti incredere in verdictele pe care le emite Colegiul CNSAS in legatura cu politia politica pe care au facut-o sau n-au facut-o unii dintre cei care au colaborat cu Securitatea?
Calin Popescu Tariceanu: Mi-e foarte greu sa va dau un raspuns, pentru ca nu stiu care sunt criteriile dupa care judeca.
Exista o doza de subiectivitate care este inerenta fiecarui membru de la CNSAS, dar cred ca datorita presiunii opiniei publice, a mass-media, care se exercita astazi extrem de vizibil, cred ca incercarile care in trecut nu au lipsit, mai ales in timpul vechii conduceri, a domnului Onisoru, de a tine dosarele in sertar, astazi nu se mai poate intampla, asa incat...

R.T.: Ba se poate, domnule prim-ministru. Votul in Colegiul CNSAS este un vot secret. Nimeni nu stie cum au votat Dinescu, Ticu Dumitrescu...
Calin Popescu Tariceanu: Sa stiti ca am discutat acest lucru cu cativa din membrii CNSAS, care mi-au spus... i-am intrebat ce solutii exista pentru acest lucru, pentru a remedia aceasta situatie.

R.T.: Vot deschis.
Calin Popescu Tariceanu: Vot deschis sau asa cum s-a intamplat in alte tari unde structura similara CNSAS este condusa de o singura persoana, iar haideti sa spunem, analiza si decizia referitoare la un dosar nu sunt facute de membrii Colegiului, ci de echipa tehnica.
In final, cel care isi asuma semnatura este presedintele Colegiului si care are intreaga responsabilitate, si care este o responsabilitate individuala, nu difuza, datorata votului secret, la nivelul intregului colegiu.

R.T.: Bun, daca lucrurile stau asa de ce nu se ajunge la o astfel de solutie?
Calin Popescu Tariceanu: Pentru ca stiti ce se intampla? Noi am constatat - cand spun noi, ma refer la PNL - eu am constatat ca CNSAS a functionat extrem de subtire pana in 2005.
Ne-am gandit si am facut aceasta ordonanta de modificare a Legii Ticu si constatam astazi ca apar din ce in ce mai multe alte elemente suplimentare pe care nu le aveam pentru o judecata, sa zicem, completa si obiectiva, la momentul cand am facut propunerile de modificare ale ordonantei.

R.T.: Mai faceti o schimbare a modificarii, ca sa zicem asa.
Calin Popescu Tariceanu: Deci, evident, ordonanta este in momentul de fata in Parlament. Ea va intra in dezbatere si sunt convins ca aceste lucruri vor putea sa fie integrate.

R.T.: Exista intentia PNL de a propune modificarea legii, in sensul votului?
Calin Popescu Tariceanu: Noi am facut pana acum doua propuneri. Aceasta chestiune nu am luat-o inca in discutie, pentru ca probabil este de o zi sau doua. Tineti cont ca am facut deja doua propuneri: prima de eliminare a sintagmei colaborarea cu Securitatea ca politie politica...

R.T.: Si sa ramana doar colaborarea cu Securitatea.
Calin Popescu Tariceanu: Colaborarea cu Securitatea, exact. A doua propunere: ca dosarele care se fac publice sa nu fie numai ale celor care au colaborat, ci inclusiv cele ale ofiterilor si subofiterilor care au lucrat in Securitate. Deci vrem sa... Nu-mi place cuvantul acesta "transparenta", dar in sfarsit, multi...
Nu-mi place pentru ca, stiti de ce, este un cuvant care mi se pare ca acopera foarte mult si nu spune intotdeauna foarte exact. Nu este o exprimare foarte precisa si imi place o exprimare mai precisa. Cred ca acest demers de deschidere, in final de a pune pe masa tot trecutul sumbru, murdar al perioadei comuniste trebuie dus pana la capat.

Neimpliniri ale guvernarii:

 • procesul de privatizare - "Sunt nemultumit de ritmul privatizarilor, cu toate ca nu mai avem mult de facut, cu toate ca nu cred ca privatizarea mai reprezinta o problema vitala pentru economia romaneasca, dar va dau doua exemple unde eu sunt total. "Tractorul" si "Electroputere" Craiova, ca sa vorbesc de doua dintre cele mai cunoscute.
  Sunt nerealizari cum este privatizarea Oltchim, unde nu a depins de vointa guvernului, dar aici va spun ca probabil, am facut anumite concesii care s-au dovedit in final perdante si contraproductive."
 • situatia medicamentelor compensate in unele judete - "Am constatat ca astazi nu mai e o problema de bani, ci numai de organizare sau de gestiune a banilor. Cu alte cuvinte, avem suficienti bani, sunt judete in care cota de medicamente compensate se consuma in proportie de 70% si alte judete unde medicamentele sunt insuficiente."
 • centura bucurestiului - "Ritmul lent in care evolueaza proiectele, anumite proiecte de infrastructura, in special de transport rutier. Un exemplu fiind centura Bucurestiului."

  Exercitiu de sinceritate I

  Robert Turcescu: Ce a fost scandalul gripei aviare, dle Tariceanu? Un bluff, o incercare a unora de a-si umfla conturile, mizand pe spaima populatiei, o prostie, o exagerare, sau ne-am aflat in fata unei amenintari reale foarte grave?
  Calin Popescu Tariceanu: Sa stiti ca speculatii de acest gen, de care ne-ati vorbit, se pot face. Ceea ce putem spune este ca de pe urma gripei aviare, avem date in momentul de fata, raportul Corpului de control va pune in evidenta acest lucru, ca au fost inclusiv firme, persoane care au profitat - nu care au incercat, care au si profitat de pe urma ei.
  Dar gripa aviara reprezinta o amenintare pe care, daca vreti, uitati-va la celelalte state europene, la SUA, o iau extrem de in serios si noi nu putem sa o tratam cu usurinta. Faptul ca despre gripa aviara...

  Robert Turcescu: Dar a disparut brusc, asa.
  Calin Popescu Tariceanu: Nu, nu a disparut brusc. Gripa aviara a disparut anul acesta dupa doua saptamani de eforturi intense, perioada in care m-am ocupat de coordonarea - direct am condus Comandamentul de lupta impotriva gripei aviare - si faptul ca in Bulgaria nu s-a vorbit, sau in Ucraina, sau in Moldova, nu este un argument sa credem ca a fost o joaca.

  Robert Turcescu: Dar la noi s-a exagerat, dle prim-ministru.
  Calin Popescu Tariceanu: Nu, nu s-a exagerat. Presa este in momentul de fata, dupa cum ati vazut, tot procesul a fost extrem de sincer si pus la dispozitie toate informatiile. Sigur ca au fost poate exagerari in ceea ce priveste, eu stiu, incapacitatea unora sau implicatiile la nivel politic.
  Aceste lucruri le vom vedea, dar cred ca gripa aviara, in final, a fost subiectul unei actiuni coordonate, concertate si care a dus la stingerea focarelor in Romania, ceea ce era normal sa se intample.

  Exercitiu de sinceritate II

  Robert Turcescu: Intrebarea vine, cum spuneam, din partea telespectatorilor emisiunii 100%. Care este, dle prim-ministru, politicianul din Romania zilelor noastre pe care il admirati cel mai mult?
  Calin Popescu Tariceanu: Nu va spun, pentru ca nu am persoane pe care sa le admir, la nivel politic.

  Robert Turcescu: Nu exista?
  Calin Popescu Tariceanu: Pot sa spun ca am pentru unii o oarecare stima si pentru altii, multa indiferenta.

  Despre Dan Amedeo Lazarescu

  Robert Turcescu: Am sa va reamintesc in acest moment al discutiei o declaratie a tatalui dvs. vitreg, Dan Amedeo Lazarescu, decedat in decembrie 2002.
  Calin Popescu Tariceanu: Prima precizare, daca-mi permiteti. Dan Amedeo Lazarescu nu a fost tatal meu vitreg.

  Robert Turcescu: Ce legatura a existat intre dvs. si domnul...
  Calin Popescu Tariceanu: A fost sotul mamei mele. Punct. Nu a fost tatal meu vitreg. E o mica mare diferenta. Dar, in sfarsit, Dan Amedeo Lazarescu, sa spunem asa, a facut parte din familia mamei mele, deci nu este o persoana care sa-mi fie straina.


 • Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


  180 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   securistii... (Luni, 21 august 2006, 22:15)

   nelamurit [anonim]

   Salut. Stiu ca poate chestia asta are slaba legatura cu subiectul. Dar, totusi, uitandu-ma la stiri e ceva ce nu intzeleg. Cica acum de o gramada din astia se stia de mult ca erau securisti. Unu a zis din 90, altu avea chiar scris si in CV, altii cica n-au facut niciodata un secret din asta. Eu stau si ma intreb daca sunt eu singurul neinformat. Sunt curios daca chiar se stia de astia. Stia cineva?
  • 0 (0 voturi)    
   ROMANIA! TREZESTE-TE! (Luni, 21 august 2006, 22:17)

   mrbadnews [anonim]

   De ce s-a amanat marea dosariada? De ce nu s-au facut aceste deconspirari acum 5-10 ani sau acum 1 an? Va spun eu de ce. Pentru ca marii turnatori care conduc tara si au condus-o au avut nevoie de acesti ani pentru a-si face pierdute proprile dosare. Acum sunt dezvaluit numai fraierii, vezi Mona Musca si alti, care n-au avut inspiratia sau puterea sa-si distruga dosarele. SA fim serosi. Chiar crdeti ca exista polticieni care au avut dosare si n-au incercat sa le faca pierdute, iar dintre acestia credeti ca n-a reust nciunul? ROMANIA! TREZESTE-TE!
  • 0 (0 voturi)    
   Opinia unui anonim (Luni, 21 august 2006, 22:59)

   grigore [anonim]

   1.Impecabila prestatia premierului, una a unui politician de tip european. De astfel de oameni politici avem nevoie pentru a convinge ca locul nostru in Europa nu trebuie sa fie unul marginal.
   2.Deconspirarea trebuie sa fie un demers coerent, realizabil prin redefinirea cadrului legal, aici premierul putind avea un rol decisiv.
   3.Deconspirarea va demara procesul nostru de reinsanatosire.
   4.Va trebui definit si tipul de sanctiune aplicabil tuturor care s-au raliat unui aparat care in pemanenta a atentat la libetatea si calitatea vietii noastre a celorlalti.
  • 0 (0 voturi)    
   Domnului Tariceanu, sunteti penibil. (Luni, 21 august 2006, 23:15)

   taranistu' [anonim]

   1. Finantarea PSD-ului de catre firmele unui presedinte de filiala judeteana (prahova) nu poate sa va lase indiferent atata timp cat dvs sunteti presedintele pnl. Daca prietenul dvs era doar om de afaceri atunci puteati fi judecat doar de proprii membri care va puneau eticheta ca atare dar, in conditiile in care acesta este sef de fil, institutional, este necesar sa supuneti dezbaterii Biroului Permanent Central excluderea acestuia din partid. In art. 5-7 din statutul pnl nu figureaza ca obiectiv si finantarea partidelor adversare in campania electorala sau poate va ganditi la prevederile art. 7 lit. f, prin care patriciu mentinea legatura cu psd (le finanta campania) pentru participarea la o eventuala guvernare cu acestia.
   2 Ati mentinut in functia de presedinte onorific pe dl Quintus desi acesta a fost dovedit ca fiind turnator. In statutul dvs nu figureaza printre obiective si acela de a asanare morala a societatii prin deconspirarea integrala a structurilor comuniste.
   3. In art 6 lit. r din statutul pnl este prevazut a se respecta angajamentele asumate ca membru NATO, iar PNL-ul strange semnaturi pt retragerea din irak.
   4. Initiativa guvernului cu noua metoda de subventionare a caldurii in iarna urmatoare nu este altceva decat o noua farsa pentru a finanta in continuare sistemele paguboase de alimentare centralizata cu caldura. Aici activeaza nucleul dur comunist din energetica romaneasca.

   5. Mona M este penibila si intr-un partid distrus de comunisti, ea ar trebui exclusa dar guvernul dvs tolereaza ca si prcedentul pensionarea cu anticipatie cu acordarea de prime de sute de milioane lei si cu pensii de peste 20 milioane/luna a cadrelor apartinatoare structurilor represive comuniste (armata, militie si securitate) desi au fost invinsii revolutiei.

   6. Apropo de dosarul apartamentul, ap. de 3 camere, de 97 mp, repartizat dvs de primaria bucuresti la 29.12.1993 , pentru o singura persoana, l-ati cumparat sau l-ati predat primariei?

   S-auzim de bine.
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu MINTE pt. ca T. Basescu a dispus declasificari si inainte de OUG 16/2006. (Marţi, 22 august 2006, 0:09)

   OARE CINE [anonim]

   Liberalii nu au meritul de a fi intiat modificarea legii 187/1999 prin OUG 16/2006. Monica Macovei a intocmit nota de fundamentare in care a aratat punctual aspectele de modificat si completat..

   Oricum, chiar daca a fost introdusa obligatia ca autoritatile detinatoare de dosare sa le predea la CNSAS asta nu se refera la dosarele declasificate, ci in general, iar legea NU OBLIGA detinatorii sa le declasifice.

   Cu totul altceva este faptul ca legea DOAR prevede declasificarea PRIN COMISIA MIXTA PARITARA, dar NU S-A APLICAT din 22.februarie 2005 de cand a intrat in vigoare.

   Traian Basescu prin CSAT a dispus atat ultimile declasificari cat si cele din noiembrie 2005, iar comisia parlamentara pt controlul activitatii SRI condusa de liberalul Radu Stroe S-A OPUS VEHEMENT declasificarii DIRECTE prin decizia CSAT (calea asta nici nu apare in OUG 16/2006). Cu alte cuvinte ei urmareau sa OBSTRUCTIONEZE DECLASIFICAREA prin comisia mixta paritara prevazuta in modificarea cu care se lauda degeaba Tariceanu, dar Traian Basescu le-a dat planurile peste cap. Cand si-au dat seama ca nu prea mai au ce face au renuntat oarecum la protestele de dupa 24 iulie cand s-a dat hotararea CSAT semnata de Traian Basescu.

   Unde e meritul lui Tariceanu in declansarea dosariadei, daca modificarile operate abia in acest an prin OUG 16/2006 nu s-au aplicat, asa cum nu au fost aplicate nici in nov 2005 cand NICI NU EXISTAU?
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu se crede unic daca nu vede nicun alt politician (Marţi, 22 august 2006, 0:44)

   Amuzatul [anonim]

   Sunt de felicitat atat telespectatorul care a pus intrebarea cat si Robert Turcescu pentru alegerea intrebarii legate de existenta unui alt politician demn de admiratia lui Tariceanu.

   Incredibil! Nu exista un astfel de politician si asta inseamna ca Tariceanu se crede de neegalat.

   M-am uitat pe site-ul Camerei Deputatilor si am vazut ca in mandatul de deputat 1996-2000 Tariceanu a facut dovada valorii sale prin doua initiative legislative mari si late, ambele respinse. Da, in acest sens este greu de egalat.

   I-a fost greu sa-l numeasca pe Mircea Ionescu Quintus-presedintelel de onoare al PNL pana de curand, cand a iesit pe usa din dos, dupa ce au aparut confirmarile suplimentare ale calitatii sale de turnator.

   Intrebarea a primit un raspuns de mai mare rusinea. Asta este demonstratia adevaratei valori a politicianui Tariceanu.
  • 0 (0 voturi)    
   pt mrbadnews (Marţi, 22 august 2006, 8:46)

   mircea [anonim]

   salut.

   se zice ca orice dosar 'ars' ar aparea intr-un OPIS....teoretic :D
  • 0 (0 voturi)    
   1 Ianuarie (Marţi, 22 august 2006, 9:54)

   Catalin [anonim]

   Tariceanu e penibil. Cum adica el a dat unda verde la dosare ?
   De cand Administratorul nr. 1 al tarii, se poate implica in chestiuni care nu tin de sarcinile sale de servici.

   De ce pozeaza in politicianul nr. 1, de asemenea nr. 1 in moralitate ? Acum un an se intanlea cu "prietenul Patriciu" chiar la Guvern. Ca si cand "prietenul Patriciu" era o chestiune esentiala abordata in alegeri, si era pe agenda de lucru a Guvernului, guvern ales indirect in urma referendumului din 2004, care a dat un vot de blam PSD-ului si politicii sale. Sn aceste conditii sa nu uitam de finantarea acordata de "prietenul Patriciu" si PSD-ului.

   Se apropie momentul 1 ianuaie 2007. Vom adera cu sau fara voia noastra. Si vor fi alegeri anticipate. Sunt tare curios. Vom vedea atunci cum PNL-ul lui Patriciu, Tariceanu, Antonescu si a restului de imorali, cu ale sale "sub 10%" in sondaje va mai emite pretentii la guvernare,

   Se apropie ...
  • 0 (0 voturi)    
   Penibilul nu omoara ! (Marţi, 22 august 2006, 10:48)

   martin [anonim]

   Prim-ministrul Tariceanu este cel mai puternic om din tara. Si asta nu numai prin prerogativele enorme pe care i le da constitutia ,ci mai ales prin faptul ca un om atat de mediocru, penibil si cu o prestatie lamentabila in toate imprejurarile, reuseste sa-si mentina scaunul de atata timp de parca ar fi lipit cu A+B, o mare realizare in chimie. Pur si simplu nimeni nu-l banuieste de nimic, desi in cazul lui Basescu daca nu se gaseste dosarul de securitate inseamna ca l-a distrus, mancat sau ascuns in spatiul cosmic. Turcescu il intreaba pe Tariceanu despre Dan Amedeo Lazarescu si aflam ca nu este decat o ruda a mamei lui Tariceanu ( cam indepartata ,doar sot) si daca Turcescu continua cu intrebarile ,afla probabil ca nu i-a fost mentor si de fapt nici nu prea s-au cunoscut. Pe altul astfel de tergiversari l-ar fi facut dubios ,dar nu pe prim-ministru, care iese mereu la suprafata ca uleiul (numai grecesc de masline) in sensul ca nu a fost normal deloc vinovat de accidentul cu motocicleta (celalalt participant sau guvernul sau ONU, vor suporta costurile ), cu Patriciu s-a intalnit mereu, inclusiv la guvern, numai ca sa joace remi, gasca patriciana nu e cu el si de fapt nici nu-i cunoaste. Sper insa ca ii va recunoaste pe Oprea -Rumburak (marele istoric antisecurist si anticomunist) consilierul sau personal (platit probabil din bani proprii, ca asa actioneaza) si pe marele razboinic Atanasiu-Bijboaca (care vrea sa ne bage in NATO, sau sa ne scoata, nici el nu stie) fiindca astia ii seamana lui Taiceanu atata de parca ar fi frati si nici pe ei penibilul, ridicolul si prostia nu o sa-i omoare, cel putin in mileniul asta !
  • 0 (0 voturi)    
   guzganul matii (Marţi, 22 august 2006, 11:20)

   iuhiuh [anonim]

   Zmeii se ridica impotriva vantului.

   Base impotriva imbecililor - maestru incontestabil al manipularii vulgului incult si al politicienilor de joasa speta, precum incompetentul prezentat in acest articol.

   Vrem anticipate !
  • 0 (0 voturi)    
   Bravo Tariceanu. Bravo PNL (Marţi, 22 august 2006, 11:27)

   dan portocala [anonim]

   Sa urle cainii de securisti Pd-isti cat vor, cu munca si asiduitate (dincolo de inevitabilele greseli pe care si ei la fac DESI NU ACTIVEAZA DELOC) PNL care a facut Marea Unire, ne duce si in Europa.
   Bravo PNL. bravo Tariceanu. Keep walking.
   si ce e mai bine ( de aceea turba securistii) SUNTEM IN CRESTERI IN SONDAJEEEEE . URaaaa. Tariceanu a crescut cu 5 porcente la capitolul incredere (+2 si apoi +3%) pe cand bashitul a scazut cu 2% !
   Keep walking PNL.
   Sai.... sa-i ia naiba pe securisti.
  • 0 (0 voturi)    
   Asa e (Marţi, 22 august 2006, 12:25)

   Dreptaciu` [anonim]

   Ca bine zici bre Potocala.
   Taricelu intradevar crescu` in porcente. Si creste de nu sa-i mai incapa obrazu` pe sticla in curand...
  • 0 (0 voturi)    
   Telegrama (Marţi, 22 august 2006, 13:01)

   OliviaMan [anonim]

   Capitane Basescu,
   sper sa reusesti sa scoti nava din cele mai tulburi ape prin care o duce istoria:
   gaurile date in magazia cu provizii de ofiterii banditului Secu, vartejurile lui Milica&Ciuvica, tornadele activistilor reformati, dragonii lui Felix, taifunul Dosariada, dereglarea echipamentelor de bord de catre inginerii din presa, falsificarea jurnalului de bord de catre moralistii prizonieri ai propriilor proiecte, si, mai ales, incendiile puse, cu somoioage muiate in motorina Rompetrol, de tribul canibalilor liberali. Dupa aia, pe uscat, treaba ta!
   1
  • 0 (0 voturi)    
   Este normal (Marţi, 22 august 2006, 14:52)

   De aiurea [anonim]

   Nu sunt fan(deloc) al domniei sale.
   Insa deocamdata ,comparativ cu cel de la Cotroceni(abia astept sa-i vad dosarul),are o comportare normala fata de cei cu dosarele.Bravo lui!!
  • 0 (0 voturi)    
   o laie ! (Marţi, 22 august 2006, 15:18)

   iuhwfe [anonim]

   cum zicea un alt forumist - asa arata romanul mediu - incurcat la cap cu sondaje si cu fatza luata de un motociclist care conduce riscant si fara cap nu doar guvernul ci si propria-i viata.

   omul asta a reusit sa creeze o schema dubla de personal in interiorul guvernului - ridicand costurile la cer - platiti din banii publici evident. Pe cine a bagat in schema - intregul PNL - partid de marionete murdare si incompetente....

   Ca gestionar si adminstrator e mai rau ca Bombo - ca politician un tip extrem de nehotarat, iar ca doctrina - nu cred ca are vreuna. Bombonelul i-ar da lectii oricand la toate aceste capitole... ca dovada ca romanii traiesc mai scump in prezent decat o faceau in 2005 pe vremea prim ministrului PSD. Coruptie ? OHO ! Incompetenta institutionala - PAI PNLul nu are OAMENI ! Incercati sa va apropiati de Orban (sef PNL) pe strada - deunazi il puteai vedea la Piata Romana strangea semnaturi pt retragerea armatei din Iraq ... miroase a incompetenta de la cativa km distanta. Orban nu stiu daca cunoaste cu adevarat vreo lege din Constitutie - candva in urma a lovit un tramvai cu Jeepanul personal si s-a dat injurand tramvaiul ca de ce nu s-a dat la o parte. Astia cica ne conduc ! Niste accidentati ...

   NU AVEM OAMENI COMPETENTI in nici unul dintre partide - PSD-ul e mai tare la administrare decat toti astia la un loc... dar as indrazni sa zic ca PNL-ul e ultimul din coada la acest aspect. Macar PD-ul s-a sesizat si face un fel de reforma.

   Asta e doar un mascarici pe post de zambarici pe sticla.

   Vrem altul - ca de astia am tot avut !

   Va salut draga populatie !

   Nu va mai uitati la TV ca nu pricepeti nimic - si va faceti si un deserviciu : PIERDETI TIMPUL DEGEABA. Mai bine munciti ceva.
  • 0 (0 voturi)    
   nevoia de clarificare (Marţi, 22 august 2006, 16:17)

   grigore [anonim]

   O intrebare fundamentala: "defectiunea" Monei Musca, prin delimitarea relativ recenta fata de colegii liberali, parea una aparent inexplicabila: devine plauzibil faptul ca domnia sa era deja victima propriului dosar, cedind presiunii subtile a unui papusar ce avea acces deja la dosar(e)? Sa incercam sa dam un nume personajului, si vom avea o reala revelatie, insa una care tine de malefic!
  • 0 (0 voturi)    
   LOOOL (Marţi, 22 august 2006, 21:01)

   LOOOOL [anonim]

   papagalul :

   http://www.hotnews.ro/articol_54570-Fluturasii-lui-Tariceanu-bani-aruncati-in-vant.htm

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Întâlniri on-line | #deladistanță

  Top 10 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri
  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.  powered by
  developed by