Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 24 August 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 9087

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Dilemele mansardarii

Stimate Domnule Primar, ma numesc Alina Neamtiu si locuiesc pe Bdul Eroilor nr 42 in apartamentul parintilor mei. Sunt divortata si am o fetita de 5 ani. Doresc sa construiesc o locuinta pentru mine si fetita mea mansardand imobilul respectiv si va rog sa imi spuneti daca acest lucru este posibil si in ce conditii.

La aceasta adresa se situeaza 2 cladiri, una spre strada cu parter + 2 etaje si cealalta in curte, cu un nivel. Eu locuiesc la ultimul etaj in cladirea dinspre strada, care este monument arhitectural. Mansarda insa doresc sa o fac in cadrul acoperisului si respectand fatada cladirii.

Informatiile care circula prin mass media sunt confuze si uneori contradictorii in ceea ce priveste acordul vecinilor pentru mansardare. Va rog sa imi spuneti daca este nevoie de acordul TUTUROR proprietarilor de la aceasta adresa sau acordul TUTUROR proprietarilor apartamentelor cladirii din fata. Mentionez ca apartamentele cladirii din curte au cota din podul cladirii respective.

Deasemenea, la fatada exista doua spatii comerciale, care dupa cunostinta mea nu au cota parte din pod. Este nevoie si de acordul proprietarilor acestora? Va multumesc frumos!

www.domnuleprimar.ro