Oficialii Antenei 1 au confirmat negocierile cu Teo Trandafir si semnarea unui act aditional care intareste contractul cu Dan Negru.

Antena 1, principalul concurent al PRO TV, o vrea pe Teo Trandafir in grila sa incepind din aceasta toamna. Discutiile dintre vedeta si postul din Baneasa se desfasoara deja de doua zile. Antena 1 este a patra televiziune care incepe discutiile cu Teo Trandafir, aceasta fiind deja in proces de reziliere a contractului cu PRO TV.

Negocieri cu Teo, semnare cu Negru

„Pentru noi e o bucurie sa negociem cu Teo, pentru ca este una dintre cele mai valoroase vedete de pe piata romaneasca“, a declarat pentru „Cotidianul“ Cristina Niculescu, directorul de Comunicare al Antenei 1.

Ea a precizat ca, in cazul in care se va cadea la o intelegere cu vedeta, nu va fi o problema pregatirea unei emisiuni cu care aceasta sa intre in grila inca din aceasta toamna. „Asta sa fie ultima problema. Important e ca ea merita sa stie in asemenea momente ca este considerata valoroasa“, a mai afirmat Niculescu, adaugind ca discutiile nu au ajuns inca la detalii financiare.

Ea a afirmat insa ca sumele vehiculate in legatura cu oferta primita de vedeta de la grupul Dogan sint mult peste piata actuala din audiovizualul romanesc. Directorul de Comunicare al Antenei 1 a confirmat si faptul ca postul si-a intarit colaborarea cu Dan Negru, semnind ieri un act aditional la contractul deja existent.

Contactat de „Cotidianul“, Dan Negru a schimbat secretomania de acum trei zile cu umorul. „E deja atit de plictisitor subiectul asta, nu mai face rating“, a declarat el rizind.

Vedete si oferte

Teo Trandafir are de ales, din momentul in care va rezilia contractul cu PRO TV, intre patru oferte. Cele mai puternice, din punct de vedere financiar, sint cele ale Dogan Grup si Prima TV. Realitatea Media, desi nu a confirmat oficial, o doreste pentru Romantica, un post de nisa orientat spre publicul feminin, ce va fi relansat in cursul anului viitor.

Ofertantul cu cea mai buna pozitie in audiovizual este Antena 1, cel de-al doilea post comercial de pe piata.

Integral in Cotidianul