Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor si depitatul PIN, Lavinia Sandru se dau in judecata unul pe celalat pentru calomnie. Cei doi oameni politici s-au atacat reciproc prin intermediul presei aruncand-si acuzatii grave. Sandru l-a acuzat pe Vadim ca a colaborat cu securitatea in timp ce liderul PRM a publicat in ziarul Romania Mare numeroase injurii la adresa acesteia.

Corneliu Vadim Tudor a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca o va actiona pe Sandru in instanta pentru si ii va cere despagubire doua milioane RON pentru “aberatiile si minciunile” pe care deputatul PIN le-a spus la adresa sa.

Corneliu Vadim Tudor a facut o plangerea penala adresata procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie. In plangerea penala Vadim sustine ca prin acuzatiile mincinoase Lavinia Sandru a urmarit sa-i distruga credibilitatea.

La randul sau, Lavinia Sandru a declarat vineri ca il va chema in judecata pe liderul PRM pe motiv ca liderul PRM i-a adus injurii prin intermediul ziarului patronat de acesta.

Sandru a aratat ca, in ziarul "Tricolorul" au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa si ca i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit in urma cu o saptamana cand deputatul PIN l-a acuzat pe Vadim ca a colaborat cu securitatea. Mai mult, ea sustine ca si vicepresedintele PRM Lucian Bolcas a recunoscut autenticitatea documentului care atesta ca Vadim Tudor a colaborat cu Securitatea.

“Acuzatul” a nu a stat cu mainiile in san si a trecut la atacuri dure, declarand ca Sandru impreuna cu sotul sau sunt agenti SRI”.