In perioada 13 - 17 septembrie 2006 ABplus va organiza, in premiera pe piata expozitionala din Romania, doua expo-conferinte internationale de nisa, sub brandul CAMEX: Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade CAMEX si Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale CAMEX.

“Dupa ce am reusit sa oferim o acoperire completa a tarii, strategia de dezvoltare CAMEX a urmarit doua directii principale - specializarea si internationalizarea. Astfel, prin organizarea acestor doua expo-conferinte, am reusit sa facem pasi importanti in aceasta directie”, a declarat Florin Mindirigiu, directorul general ABplus.

“Pe o piata care devine din ce in ce mai deschisa proiectelor moderne avem ca obiectiv imediat sa impunem cele doua evenimente la un nivel calitativ ridicat, care sa raspunda eficient nevoilor din ce in ce mai exigente ale partenerilor nostri” .

Pe langa un spatiu generos de expozitie, cele doua evenimente se disting si printr-o structura moderna de desfasurare, care se bazeaza pe interactivitate si comunicare.

Astfel, programul expozitiilor contine un numar semnificativ de conferinte, cursuri de specialitate si demonstratii practice care constituie un cadru de dezbatere dedicat specialistilor, producatorilor, autoritatilor si personalitatilor din viata economica si din mediul universitar.

„Componenta de comunicare pe care am implementat-o in cadrul intregii retele CAMEX este un element pe care se bazeaza marea majoritate a evenimentelor de profil din Occident. Si, judecand dupa numarul de 196 de companii expozante pe care l-am inregistrat in Bucuresti, se pare ca acest concept a devenit apreciat si in Romania”, a adaugat Florin Mindirigiu.

De asemenea, CAMEX va fi gazda unui proces de popularizare a Programului National de Reabilitare Termica a Cladirilor de Locuit Multietajate, dezvoltat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului in colaborare cu Patronatul Societatilor de Constructii.