Tanara doamna Columbeanu isi va arata curand burtica intr-un pictorial, in stilul deja consacrat de vedetele internationale insarci- nate. Monica va fi cea mai tanara viitoare mamica faimoasa care pozeaza insarcinata pentru o publicatie din Romania.

Conform celor mai noi zvonuri, sotia miliardarului Irinel Columbeanu este curtata de mai multe publicatii care o vor pe viitoarea mamica imortalizata in paginile lor.

Ideea este agreata si de omul de afaceri Irinel Columbeanu care ne-a declarat ca tanara lui sotie va poza cu siguranta insarcinata. El spune ca vor studia ofertele si ca Monica va alege ce i se potriveste mai bine.

"Deocamdata nu pot sa dau detalii pentru ca nu sunt in tara. Bineinteles ca Monica va poza insarcinata", ne-a mai spus miliardarul.

ULTIMA APARITIE SEXY

In varsta de 19 ani, Monica Columbeanu este insarcinata in cinci luni si dupa nenumarate investigatii medicale a anuntat ca va da nastere unei fetite la inceputul anului viitor. Cu toate ca este manechin de profesie, tanara nu a mai aparut de mai mult de o jumatate de an pe podium in prezentari de moda.

Ultimul pictorial sexy al doamnei Columbeanu a fost publicat in revista pentru barbati FHM si dateaza tot din acea perioada.

POZE INTIME PENTRU CURIOSI

Dupa cum anuntam in editia de ieri, creatoarea de moda Romanita Iovan s-a lasat fotografiata in postura de mamica insarcinata in opt luni. Sedinta foto a fost realizata in intimitatea vilei familiei Iovan, cu o luna inainte de a aduce pe lume un baietel care va fi botezat Albert Adrian.

Fosta iubita a lui Irinel Columbeanu declarase initial ca vrea sa pastreze pozele numai pentru albumul de familie, dar s-a razgandit si a permis difuzarea unor fotografii in revista Vip.

Integral in Ziarul