Meci pentru palmares astazi la Belgrad in cadrul ultimului joc din grupele Campionatului European de Polo. Romania a fost invinsa de principala favorita la castigarea titlului continental, echipa Serbiei, cu scorul de 13-5, dar este calificata pentru sferturile de finala ale competitiei unde va intalni Italia, care a invins in aceasta seara Grecia...Romania - Italia se va juca joi, ora 21.15!

Clasament final:

Grupa A Puncte

Serbia 15

Spania 9

Romania 7

Rusia 6

Olanda 5

Slovacia 1

Conform sistemului de desfasurare al competitiei, echipele clasate pe primul loc in cele 2 grupe (Serbia si Ungaria) se califica direct in semifinale. Ocupantele locurilor 2 si 3 se vor intalni incrucisat pentru celelalte 2 locuri in semifinale, dupa urmatorul program:

Joi, 7 septembrie, sferturi de finala:

19.45 Spania - Grecia

21.15 Romania - Italia

Italia si Romania s-au intalnit de mai multe ori in cursul anului acesta in diverse competitii, cele 2 echipe impartindu-si victoriile.

Vineri, 8 septembrie, semifinale:

19.45 Ungaria - invingatoare Spania / Grecia

21.15 Serbia - invingatoare Romania / Italia

In meciul fara miza cu Romania, puternica selectionata a Serbiei, campioana mondiala en-titre si castigatoare a ultimelor 2 editii ale Campionatului European, a dominat pe tot parcursul partidei, elevii lui Vlad Hagiu nereusind sa opuna decat o palida rezistenta, cu 2 goluri marcate in prima repriza si cate un gol in celelalte 3.

ROMANIA:

1 NENCIU Bertini

2 RADU Cosmin (1)

3 MUSAT Florin

4 BONCA Florin (1)

5 IOSEP Andrei (1)

6 BUSILA Andrei

7 DUNCA Gheorghe

8 GEORGESCU Ramiro

9 GHIBAN Alexandru - dnp

10 GEORGESCU George (1)

11 MATEI GUIMAN Alexandru (1)

12 KADAR Kalman

13 DINA ANDREI Edward

14 NEGREAN Tiberiu

15 DINU Robert