In emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, realizata de Andreea Pora, senatorul liberal, Teodor Melescanu, a afirmat ca “un partid se creeaza pe o structura de relatii: “fie este fostul ASCR, fie este fostul UTC, fie este fosta cooperatie, fie sunt oameni care sunt alaturati prin legaturi de rudenie sau de prietenie.

Sunt oameni are impartasesc aceleasi idei, dar au si o legatura umana intre ei. Altfel este foarte greu sa construiesti.”

In plus, Teodor Melescanu a sustinut ca sunt normale “cumetriile si cuscriile” din cadrul unui partid, chiar daca “multe dintre ele sunt posterioare actiunii politice in cadrul aceluiasi partid”.

Mai mult, senatorul liberal a gasit si o explicatie pentru astfel de relatii care se creeaza in interiorul unui partid: “ in mod normal, vazandu-te zi de zi, cunoscand oamenii, este o micro-societate in care te invarti si este normal sa fie completata de legaturi de prietenie sau de competitie.

Teodor Melescanu a adaugat ca “noii vectorii de imagine ai PNL” sunt, in opinia sa, “cei din executiv”. In acest sens, el i-a nominalizat pe premierul Calin Popescu Tariceanu, pe Gheorghe Flutur si pe Sebastian Vladescu.

Teodor Melescanu - Raluca Turcan a fost inlocuita pentru ca nu ii facea fata lui Adrian Paunescu

Teodor Melescanu, senator PNL, a explicat, in emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, realizata de Andreea Pora, ca inlocuirea Ralucai Turcan de la presedintia Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, a fost necesara pentru ca “ era nevoie de cineva care sa-l contrabalanseze pe Adrian Paunescu la sedintele commune.

El este un om cu o personalitatea deosebita si era foarte greu de pastrat echilibrul. De aceea au dorit sa fie altcineva care sa performeze mai bine. Repet, este ceea ce mi-au spus si mie colegi.” Intrebat d