Tatal lui Steve Irwin a declarat ca si-a pierdut cel mai bun coleg in momentul in care “vanatorul de crocodili” a decedat. Acesta a adaugat ca fiului sau nu i-ar fi placut ca ceremonia de inmormantare sa fie una pompoasa.

Tatal celebrului Steve Irwin, Bob Irwin, a multumit fanilor fiului sau, din Australia si din intreaga lume, pentru mesajele de condoleante primite.

“Eu si Steve nu am avut niciodata o relatie gen tata-fiu. Am fost cei mai buni colegi. Intotdeauna o sa mi-l amintesc pe Steve ca fiind cel mai bun partener al meu. Am trecut impreuna de-a lungul anilor prin multe intamplari. De multe ori am fost la un pas de moarte. Stiam ca riscam mult, dar asta facea parte din meseria noastra.”

Bob Irwin, care l-a invatat pe Steve cum sa se comporte cu animalele periculoase, a declarat ca ingropa o vaca la ferma sa in momentul in care a aflat de moartea fiului sau. Acesta a adaugat ca fiul sau a murit facand ceva ce iubea. “Este mai bine asa decat daca ar fi fost calcat de un autobuz. Dar asta nu este o consolare pentru mine.”