Prestigio Technologies Ltd., un distribuitor dinamic la nivel international de produse de ultima generatie de tip Digital Home si Digital Office, a anuntat lansarea unui produs digital unic de divertisment dedicat utilizatorilor aflati in permanenta miscare - Dispozitivul Portabil Multimedia de la Prestigio PMR-701.

Noul produs poate fi procurat fara intarziere de la partenerii Prestigio din tarile din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Noul dispozitiv compact - Prestigio Portable Multimedia Recorder (PMR) - le permite utilizatorilor sa vizioneze filme si sa asculte albume intregi de muzica indiferent de locul unde se afla. Acest dispozitiv multifunctional este dedicat utilizatorilor in permanenta miscare care doresc sa economiseasca timp pe parcursul calatoriilor, sa dispuna de date multimedia oriunde s-ar afla.

Cu ajutorul dispozitivului PMR-701 puteti inregistra fisiere video sau cadre statice din surse externe A/V precum televizorul, videocasetofonul sau camera video. Modelele PMR dotate suplimentar cu TV tuner integrat pot fi de asemenea folosite pentru a viziona programe TV sau pentru a asculta postul de radio preferat.

In plus, puteti viziona filme sau fotografii "in miscare", deoarece dispozitivul dispune de un display LCD de 8,89 cm (320x240 pixeli) garantand o calitate excelenta a imaginii.

Pentru fotografii dispozitivul este dotat cu o functie de tip slide-show, care transforma aparatul intr-un album foto electronic. Mai presus de toate, dispozitivul poate prelua functia unei agende electronice datorita suportului de vizionare a fisierelor de tip text. Cu ajutorul functiei integrate de programare puteti inregistra programe TV.

Prestigio Portable Multimedia Recorder este disponibil cu o capacitate de memorie de 20 sau 30GB pe un hard-disk PATA Mobile de 1,8”. PMR-701 dispune de capacitati de inregistrare vocala si FM. Cu ajutorul interfetei Hi-Speed USB 2,0 puteti transmite fisiere si/sau foldere de la calculator la dispozitiv cu o viteza de pana la 15MB pe secunda.

PMR suporta modul USB Host, care permite conectarea directa a camerelor digitale, a placilor USB Flash, cititoarelor de carduri si a altor dispozitive de stocare de tip USB. In momentul in care sunt conectate, fisierele acestor dispozitive pot fi rulate pe dispozitivul PMR sau transferate pe hard-disk-ul acestuia.

Dispozitivul PMR+701 suporta fisierele cu urmatorul format: - Video: MPEG-1/2/4, ASF, AVI (DivX 3.11/4.x/5.x, XviD), WMV9, MP4. - Audio: MP3, WMA9, AC3, AAC, OGG. - Photo: JPG, BMP, GIF. Dispozitivul suporta majoritatea versiunilor celor mai des intalnite codecuri (inclusiv DivX si XVid), astfel incat majoritatea fisierelor pot fi rulate fara necesitatea unei conversii.

Fisierele intocmite intr-un format ce nu este suportat de dispozitiv pot fi convertite in mod simplu cu ajutorul programului One Click TransC aflat pe CD.

Dispozitivul PMR-701 se supune garantiei de 2 ani oferita de Prestigio la nivel international. Pretul recomandat end-user 505 USD pentru modelul de 20GB si 562 USD pentru modelul de 30GB.