Cea mai tanara vedeta a editiei lunii august a Premiilor VIP, cea care a facut deliciul publicului si care a primit cele mai multe aplauze a fost Cleopatra Stratan. Ca o adevarata artista, marcata de emotii la primirea premiului, Cleo a cantat binecunoscuta melodie “Ghita” si acordat autografe admiratorilor.

Prima vedeta care a urcat pe scena a fost Irina Margareta Nistor, care a acordat si primul premiu, nimeni altuia decat “Plajei lui Maruta”.

Si cum o emisiune de televiziune are nevoie de o intreaga echipa, alaturi de Catalin pe scena au fost si membrii echipei sale, iar pentru ca o parte din emisiune sa fie si aici, felete de la “plaja lui Maruta au fost extrem de generoase cu cei prezenti, oferindu-le scoici... “ca doar trebuie sa-si aminteasca de mare” asa cum a declarat chiar Maruta.

Evenimentul fiind savurat din plin de catre domnii prezenti, mai ales cei din partea politica.

Al doilea premiu si unul dintre cele speciale, a fost cel care a adus pe scena unul dintre premiile speciale ale acestei editii. Unul dintre membrii formatiei Suie Paparude - Mihai Campineanu a fost cel care a acordat premiul pentru organizatorii concertului “Fat Boy Slim”.

Televiziunea Romana a avut cei mai multi reperezentanti de data aceasta. Un alt premiu special a fost acordat “Proiectului TVR 50”. Doamana muzicii populare romanesti Marioara Murarescu a fost cea care a inmanat premiul Lianei Sandulescu pentru acest amplu proiect.

Desi ajuns cu o intarziere de aproape 40 de minte - pentru ca “politica si munca l-au facut sa intarzie”, Mircea Geoana si-a facut in cele din urma aparitia pentru a acorda unul dintre premiile pentru contributia la dezvoltarea societatii: Cosmin Nicula a luat asadar unul din cele doua premii de la aceasta categorie, pentru promovarea intereselor economice ale judetului

Hunedoara. O prezenta care nu a putut trece neobservata a fost si aparitia Ralucai Turcan care a venit pentru a acorda tot un premiu special, de data aceasta unei doamne: Daniela Andreescu secretar de stat la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca in Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.

Una dintre doamnele muzicii romanesti, Matilda Pascal Cojocarita a fost cea care a inmanat premiul pentru Evenimentul Lunii organizatorilor Festivalului Callatis: Primaria Municipiului Mangalia si Aldaco Film. Sosita cu punctualitate Matilda Pascal Cojocarita a venit impreuna cu sotul Stefan Cigu.

Asa cum era de asteptat, de data aceasta, “premiul Omul lunii” s-a transformat in “premiul Oamenii lunii” si nu putea sa ajunga decat la echipa FC Steaua.

Si pentru ca evenimentul de aseara a coincis si partida de fotbal dintre Romania si Albania, jucat in deplasare, iar antrenamentele si meciurile a fost motivul pentru care la ridicarea premiilor nu a putut veni decat directorul executiv al Stelei Valeriu Argaseala.

Intarind randurile politicii, Primarul sectorului doi, Neculai Ontanu a fost cel care alaturi de Mircea Geoana a inmanat premiul echipei Steaua pntru performanta de a se califica in Liga Campionilor.

Cea care a facut deliciul publicului si care a primit si cele mai multe aplauze a fost una dintre cele mai tinere vedete de la ora actuala. Comportandu-se ca un adevarat star, inca de la intrare, Cleopatra Stratan, a facut deliciul publicului. Desi era o ora tarzie pentru ea, a primit premiul, iar emotiile nu mai stiu ce sa va zic pentru ca am emitii.

La intrebarea “ne spui ceva?” Cleo a replicat sec: “Ghita”. Dupa ce a cantat refrenul, a primit un ropot de aplauze, multi dintre cei prezenti fiind de acord cu faptul ca “are intr-adevar talent”. La final, pentru ca trebuit sa plece sa doarma asa cum ne-a spus ca “fac copiii cuminti”, ea a trebuit sa dea si autografe.

Premiul de excelenta a fost acordat doamnei comediei romanesti Tamara Buciuceanu, iar premiul i-a fost inamant de nimeni altul decat Constantin Balaceanu Stolnici, venit impreuna cu sotia si nepoata. Surpriza - Torul a fost surpriza pregatita de catre organizatori pentru cei 54 de ani de cariera.

Vizibil emotionata de surpriza, dar mereu pusa pe glume, doamna comediei romanesti a strans in jurul ei o multime de tineri care isi doreau autografe... iar asa cum ne-a spus CD-ul se vinde foarte bine.

Editia lunii august a Premiilor VIP a avut loc la Grand Hotel Phoenicia din Bucuresti, pe 6 septembrie, gazdele acestei editii fiind Mihaela Tatu si Cristi Brancu.