Sectorul 4 al Capitalei este bucata de tara in care PNL si PD functioneaza ca o alianta. Impotriva primarului Adrian Inimaroiu.

Cele doua partide sint coalizate impotriva grupusculului liberal al lui Inimaroiu, acuzat ca sufera de „sindromul” Patriciu - colaborarea cu PSD. Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, si consilierul general Ilie Romeo Dumitru, pe de o parte, si primarul Adrian Inimaroiu, pe de alta, s-au bombardat ieri cu invinuiri.

Lupusanschi a afirmat ca primarul Inimaroiu, impreuna cu patru consilieri liberali locali, a ignorat permanent hotaririle conducerii PNL si ca, la ultima sedinta a Consiliului Sectorului 4, cei patru consilieri liberali au votat impreuna cu consilierii PSD repunerea in functie a Consiliului de Administratie al ADS Sector 4, desi Alianta D.A. decisese anterior desemnarea unui nou CA.

Fiecare cu jalba lui

Ambele tabere au apelat la niveluri superioare. Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, i-a solicitat ieri presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu, sa intervina in solutionarea conflictelor dintre liberalii filialei.

El a acuzat conducerea filialei de provocarea unei „crize” care va duce la scaderea PNL in sondaje. „PNL ar trebui sa actioneze unitar in fiecare filiala, nu sa-si critice liderii”, a afirmat Inimaroiu. Potrivit unor surse din Alianta, Tariceanu ar fi promis ca va face toate demersurile permise de lege sa-i scape pe portocalii din „4” de Inimaroiu.

La rindul sau, Lupusanschi a remis o scrisoare filialei PD Sector 4 prin care informeaza ca Biroul Permanent al PNL Sector 4 a decis sa propuna conducerii centrale a partidului excluderea lui Inimaroiu si a celor patru consilieri „colaborationisti”.

Integral in Cotidianul