Ordonanta de Urgenta nr. 60 din 6 septembrie 2006 pentru modificarea si completarea Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea altor legi.

• In cazul in care, pe baza actelor medicale, se constata ca cel arestat preventiv sufera de o boala care nu poate fi tratata in reteaua medicala a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, administratia locului de detinere dispune efectuarea tratamentului sub paza permanenta in reteaua medicala a Ministerului Sanatatii Publice.

Motivele care au determinat luarea acestei masuri sunt comunicate de indata procurorului, in cursul urmaririi penale, sau instantei de judecata, in cursul judecatii."

• Persoana juridica se citeaza la sediul acesteia. Cand sediul este fictiv ori persoana juridica nu mai functioneaza la sediul declarat, iar noul sediu nu este cunoscut, citatia se afiseaza la sediul consiliului local in a carui raza teritoriala s-a savarsit infractiunea.

• Daca persoana juridica este reprezentata prin mandatar, numit in conditiile prevazute in art. 4792 alin. 3 si 4, citarea se face la locuinta mandatarului ori la sediul practicianului in insolventa desemnat in calitate de mandatar."