Postata de: Sicoe Ioana

La data: 07 Septembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 9454

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

SPATII DE JOACA PT. COPII

Domnule Primar,

Am trimis un mail Serviciului Spatii Verzi din cadrul Primariei, in data de 22 MAI 2006, in care propuneam acestui serviciu AMENAJAREA UNUI SPATIU DE JOACA PENTRU COPII, la care nu am primit niciun raspuns.

Ca urmare acestui fapt, m-am adresat Primariei in scris, cu CEREREA NR. 47597/1 DIN 15 IUNIE 2006, chiar in atentia d-voasta formuland aceasta cerere, traind cu speranta ca poate de la d-voastra voi primi macar un raspuns - chiar negativ - dar macar un raspuns care sa dovedeasca ca a fost trecuta in revista aceasta propunere.

Am asteptat acest raspuns, care si legal avea un termen rezonabil si nici la data de azi nu a aparut. Drept urmare am recurs si la acest mod, poate asa se va rezolva aceasta problema.

Nu cred ca emit pretentii eronate, avand in vedere ca se impanzeste orasul cu spatii de joaca pentru copii, si unele chiar in locuri fara nici o logica - a se vedea spatiul de joaca de la fosta benzinarie Shell(Marasti), actualmente Moll.

Va trimit atasat cererea in speranta ca o veti remite unui specialist din cadrul Primariei, care o va analiza si va incerca solutionarea ei.

Va multumesc ca v-ati rapit din timpul d-voastra pretios sa cititi aceasta sesizare si sa incercati solutionarea ei.

Sicoe Ioana

www.domnuleprimar.ro