Mihaela Radulescu a revenit de curand din America, unde a filmat in pelicula “Fall Down Dead” in regia lui John Keeyes, produs New Films International. Vedeta Antenei 1 interpreteaza rolul avocatei Theresa, iar aparitia in acest film nu e prima experienta ca actrita, ea mai jucand in trei filme romanesti de lung metraj si trei de scurt metraj.

Libertatea: Abia te-ai intors din America unde ai terminat filmarile la “Fall Down Dead”. Cum a fost aceasta experienta?

Mihaela Radulescu: Am filmat cu mare bucurie si curiozitate. E adevarat ca am un rol secundar, dar va fi chiar secventa de inceput a filmului.

Nu cred ca reprezinta vreo mare deschidere internationala, am luat-o doar ca pe o sansa extraordinara de a ma intalni din nou cu lumea filmului, american de data asta, pentru ca am jucat, pana acum, in trei filme romanesti de lung metraj si in trei de scurt metraj.

M-am dus in America exact ca la scoala, am vrut sa invat cum fac altii film, ca sa adun experienta si sa pot debuta si eu, intr-o buna zi, ca regizor de lung metraj. Åsta e cel mai mare vis al meu de fapt si abia acum incep sa capat curaj spre a ma exprima in acest mod. Sunt inca studenta in anul II la regie film, Universitatea Hyperion, si citesc tot ce prind despre fime si facerea lor.

Ma pregatesc si cand o sa simt ca a venit momentul, voi striga “actiune”.

Integral in Libertatea