Peter Imre si Marina Melescanu au avut parte de o nunta ca-n povesti organizata la Palatul Snagov. Numai frigul, care s-a lasat odata cu seara, si o surpriza neinspirata facuta mirilor de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a cam inghetat sangele in vinele invitatilor.

Marina Melescanu si Peter Imre s-au cununat religios, sambata, la Biserica reformata Calvina din Bucuresti. Garzile de corp au protejat intimitatea mirilor si a invitatilor la fel cum s-a intamplat si la cununia civila care a avut loc cu o zi inainte la Primaria sectorului 1

din Capitala.

Fiica vicepresedintelui PNL, Teodor Melescanu, Marina, a imbracat rochia de mireasa la 38 de ani, din dragoste pentru Peter Imre, directorul corporate affairs al Philip Morris (companie producatoare de tutun) in Romania. Pentru ca petrecerea a fost organizata sub cerul liber, si nu in palat, musafirii au cam inghetat.

Acesta a fost si motivul pentru care multi dintre invitati au inceput sa plece dupa miezul noptii.

Printre surprizele pregatite de musafiri s-a numarat si una mai ciudata pusa la cale de Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, care a agatat deasupra ringului de dans doua bannere: unul inscriptionat cu un mesaj din partea firmei concurente lui Philip Morris, celalalt din partea lui Florian Anghelescu, omul de afaceri care s-a spanzurat, fost detinator al marcii de tigari Anghelescu. Mirele nu prea a gustat gluma si inarmat cu un cutit a dat jos bannerele..

Integral in Ziarul