Joi, 14 septembrie 2006, ora 19 are loc vernisajul expozitiei 'Mit technik' CO 'Consoana si vocala' semnata Gili Mocanu deschisa la H’art Gallery.

Dupa „Ohne technik” urmeaza „Mit technik”, o expozitie ce duce mai departe proiectul artistic reductiv al lui Gili Mocanu. 'Data trecuta spuneam ca acest proiect vizeaza o utopie: cum sa infatisezi cele mai generale obiecte posibile. Ei bine, Gili pluseaza din nou.

De data aceasta va construi cu elementul sau de baza - C si O (consoana si vocala - doua zale de lant) si va desena in 2,5 dimensiuni, spune Liliana Popescu, PR Managerul H’art Gallery.

Expozitia este deschisa pana pe 4 octombrie 2006.

Gili Mocanu s-a nascut la Constanta, in anul 1970. In 1994 a urmat Universitatea de Arte din Bucuresti. A inceput sa expuna aproape imediat, fiind considerat un adevarat talent. Masteratul a venit in 2000, artistul prezentand expozitiile "Gili a murit" si "Lumi & Gili". In 2001 formeaza impreuna cu alti cativa prieteni, artisti si critici, grupul deInterese.

2003 e marcat de expozitia deschisa la Prometeus, "Fara Inspiratie". In 2004 Gili Mocanu a participat la Paris cu 9 lucrari la expozitia Atterrrissagge. In luna august 2005, artistul a deschis la H'ART gallery din Bucuresti expozitia "Ohne technik".