Blestemul accidentelor auto continua sa-i urmareasca pe artistii romani. Mihai Traistariu a scapat cu viata ca prin minune dupa ce luni noaptea s-a rasturnat cu masina pe soseaua dintre Medgidia si Constanta. Politistii spun ca Traistariu circula cu viteza regulamentara pe drumul aflat in reparatii, dar a pierdut controlul volanului din cauza diferentei de inaltime dintre cele doua benzi.

A LOVIT UN STUDENT LA TEOLOGIE

La cateva ore dupa accident, Traistariu ne-a declarat ca nu reuseste sa-si revina din soc. Interpretul este convins ca o minune l-a salvat: "Cred ca mama are grija de mine, acolo unde e. Tocmai ma intorceam de la Piatra Neamt unde am avut concert si ca de fiecare data am fost si la mama la mormant. Am vrut sa depasesc o masina si m-am apropiat de mijlocul drumului sa ma asigur.

Atunci mi-a furat roata, m-a aruncat in lateral, am lovit cealalta masina, apoi am iesit in decor si m-am rasturnat in sant. Dumnezeu a vrut sa raman in viata pentru ca airbag-urile nu s-au deschis. M-a salvat centura de siguranta. Am ramas socat in masina faramata complet in timp ce soferul celalalt, student la teologie, ma injura.

Integral in Ziarul