BT Securities si Banca Transilvania a anuntat, miercuri, lansarea, aplicatiei BT TRADE, sub egida “BT 24 - Solutii Financiare prin Internet”, destinata vanzarii si cumpararii de actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Astfel, persoanele care efectueaza tranzactii bursiere pot plasa ordinele on-line, iar plata contravalorii acestora se poate realiza si cu ajutorul serviciului de Internet Banking al bancii, BT 24.

Conform unui comunicat al bancii, prin BT TRADE persoanele fizice si juridice au posibilitatea de a primi informatii cu privire la investitiile proprii, despre evolutia pietei de capital, a indicilor bursieri, precum si a pietei valutare si monetare.

De asemenea, cu ajutorul BT TRADE poate fi vizualizat contul si portofoliul propriu, existand totodata posibilitatea urmaririi cotatiilor inregistrate la Bursa.

BT 24 asigura clientilor acces rapid si sigur la conturile proprii, oferind, in acelasi timp, posibilitatea achitarii contravalorii tranzactiilor bursiere efectuate on-line prin BT TRADE.

Banca Transilvania beneficiaza, in prezent, de o cota de piata de peste 4,3%, avand 304 de unitati si peste 4.200 de angajati.

Compania BT Securities este membra ale Grupului Financiar Banca Transilvania si este specializata in servicii de investitii financiare. Valoarea tranzactiilor efectuate prin intermediul BT Securities a inregistrat o crestere semnificativa, ajungand de la o cota de piata de 1,82% din totalul tranzactiilor efectuate pe piata in anul 2001, la nivelul 5,65% in anul 2005.