Mircea Baniciu vine la "Muzici cu personalitate" la CITY FM sambata, 16 septembrie, incepand cu ora 14:30 (in reluare marti, 19 septembrie, ora 23:00).

Inca de la intrarea in studio, ii va inmana gazdei Lucian Moga, un playlist de zile mari, alcatuit din piese semnate de Cliff Richard & "The Shadows", Cat Stevens, Donovan, "The Beatles", "The Kinks", Jimmy Hendrix, "Led Zeppelin", "Pasarea Colibri", "Deep Purple" si "Ten Years After".

Vocalul trupei "Phoenix" va povesti, despre primii sai pasi facuti in muzica, incepand cu lectiile de pian, apoi studierea chitarii, in aceasta directie fiind influentat de Donovan si Cat Stevens. Mircea Baniciu nu va ocoli nici perioada liceului, povestind despre experienta de lider al formatiei "Hyperion".

"Phoenix" si "Pasarea Colibri" sunt principalele repere ale discutiei, alaturi de proiecte solo din trecut si din viitor: "Exista toate posibilitatile si toate premisele unei reveniri in forta, a mea, pe scena. M-am gandit la un spectacol numai al meu, cu piesele pe care multa lume le stie, reorchestrate, as spune, puse intr-un context simfonic.

Un spectacol asemanator cu cele pe care le-a facut Andries." Baniciu va destainui motivele pentru care a facut anumite alegeri de-a lungul timpului, numindu-si totodata si regretele din planul muzical.

In aceasta noua editie a "Muzicilor cu personalitate" ascultatorii vor putea asculta si parerea lui Mircea Baniciu despre Stufstock, unde a participat alaturi de formatia "Phoenix". Printre altele cantaretul declara despre acest festival ca "atmosfera a fost foarte frumoasa. Stufstock-ul e o intentie exceptionala si zic ca e pacat sa n-aiba viitor."