Patronul giulestean nu a fost multumit de victoria la limita obtinuta de Rapid in UEFA. Dinamo a lasat Skoda in oglinda retrovizoare, avind sanse uriase de accedere in grupele Cupei UEFA dupa victoria cu 4-3 si jocul prestat in Grecia.

In schimb, Rapidul nu-si gaseste cadenta, succesul cu 1-0 in fata celor de la Nacional Madeira pe propriul teren fiind prea putin pentru ca giulestenii sa mearga peste doua saptamini doar in excursie pe insula portugheza.

Incertitudinea l-a enervat si pe George Copos, care si-a reluat presingul la adresa propriilor jucatori: „Sint trist, astazi nici macar nu am jucat in zece oameni, am facut-o in noua. Adevarata echipa este Steaua, care a avut patru ocazii si a marcat patru goluri, iar noi am avut sapte ocazii si am marcat doar unul“.

In replica, Maldarasanu l-a trimis pe strada pentru a cauta fotbalisti pentru completarea echipei, dar Razvan Lucescu a recunoscut ca „ne asteapta un retur de foc, chiar daca am mai fi marcat un gol“. Eroul serii, Viorel Moldovan, a declarat ca se mai putea marca un gol, „dar sa nu-l suparam pe Dumnezeu“.

Borcea are iar voce

In celalalt meci, Dinamo a fost condusa, a revenit in ciuda greselilor de arbitraj si s-a detasat la 3-1, pentru ca pe final sa tremure la 3-3, Pulhac marcind golul victoriei cu doar cinci minute inainte de final. Victoria l-a scos din nou sub reflectoare pe Cristi Borcea, directorul dinamovist declarind ca „miercuri vom bate pe Steaua“.

Citeste articolul complet in Cotidianul