Saptamana trecuta, joi si vineri, s-a desfasurat cel mai important eveniment de moda al anului. Aici s-au reunit cele mai puternice branduri de moda romanesti si internationale, in cadrul celei de-a doua editii a show-ului „Glamour&Style“, care a dictat tonurile si culorile pentru toamna-iarna 2006/2007.

Vedetele au luat cu asalt prezentarile, cautand sa-si schimbe garderoba dupa ultimele tendinte. Printre invitatii pasionati de frumos s-au numarat Albertina si Stefan Lungu, Anemona Niculescu, surorile Roman, Oana si Catinca, sau Andreea Balan si Cornel Ilie de la Vank.

Oana s-a suparat cand a fost intrebata daca a renuntat cumva la regim, semn ca au inceput sa-i revina formele rotunjoare, iar Andreea Balan, care se declara iubita oficiala a lui Keo, a venit insotita de Cornel de la Vank. Cantareata l-a asteptat pe acesta in culise, trezind astfel suspiciuni. Amor cu Keo sau Cornel?

Pe podiumul de la Glamour&Style au defilat haine nebunatice de la D&G, ponchouri si accesorii pompoase, un mix de epoci si materiale diferite.

Integral in Gardianul