Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 15 Septembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 9671

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Asfaltarea incremenita in proiect

Buna ziua domnule primar,

As vrea sa fac o sesizare in legatura cu situatia strazii Sobarilor. In urma cu 2 ani au inceput lucrarile de asfaltare a acestei stazi. Deoarece nu a fost terminata total am facut o reclamatie pe acest site la care ati raspuns ca asfaltarea a fost doar partiala si echipa va reveni pentru a o termina. Asa a fost insa la mijlocul stazii pe o portiune de 100 metrii aceasta a ramas neasfaltata.

Motivul era ca cei de la Regia de Gaz trebuie sa ridice o teava care se afla in mijlocul strazii pentru a se putea termina asfaltarea. Cei de la Gaz au fost in zona de aproximativ 6 luni si au scos acea teava, care de fapt era doar un cot care nu mai apartinea de reteaua de distributie, insa si dupa atata timp nimeni nu a mai venit sa termine portiunea respectiva.

Consider ca e inacceptabil ca cei care au facut planurile de reamenajare sa nu verifice situatia si strada sa ramana timp de 2 ani intr-o asemenea situatie. Oare mai e nevoie de inca 2 ani pentru a asfalta 100 metrii? Speram ca in urma acestei sesizari sa ne ajutati in finalizarea totala a proiectului.

Va multumim, Berchesan

www.domnuleprimar.ro