Dacia vrea sa vinda anul viitor cel putin 20.000 de unitati din versiunea break a modelului Logan, care va fi lansata oficial peste doua saptamini la salonul auto de la Paris, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al Dacia, Francois Fourmont. „La salonul auto urmeaza sa avem un stand Dacia, ceea ce confirma statutul companiei.

Cred ca Logan break va avea acelasi caracter revolutionar ca vechiul model. Pentru anul viitor ne propunem sa vindem mai mult de 20.000 de unitati Logan break“, a spus directorul general al Dacia, Francois Fourmont. El a adaugat ca volumul de vinzari pentru break va fi cu siguranta mai scazut decit cel pentru berlina si a subliniat ca versiunea estate va fi o masina spatioasa de familie.

Dacia va lansa Logan break pe 28 septembrie la salonul auto de la Paris, iar o saptamina mai tirziu va organiza un eveniment de lansare si in Romania. Renault si Dacia au oferit primele indicii despre aspectul break-ului acum sase luni la salonul de la Geneva, unde a fost prezentat.