3-3 cu Poli Iasi, pe propriul teren. Meciul, cu o desfasurare de thriller, cu oltenii intorcind de la 0-2, apoi fiind egalati in final, lasa urme in psihicul colectiv. Antrenorul Ovidiu Stinga isi loveste un fotbalist, pe Andrei Ionescu, considerat cel mai talentat din actuala generatie.

Stinga a cedat nervos pentru ca in debutul meciului il intrebase pe Ionescu daca poate duce 90 de minute, luind in calcul faptul ca venea dupa o convalescenta de 3 luni. Tinarul jucator a raspuns afirmativ si s-a trezit agresat dupa o greseala comisa in timpul jocului.

Intre cei doi exista o relatie speciala - Andrei Ionescu a jucat la juniorii echipei olandeze PSV Eindhoven, unde ajunsese cu sprijinul lui Stinga.

Sfirsitul partidei il arunca pe patronul echipei, Adrian Mititelu in bratele disperarii. Loveste arbitrii, apoi explica gestul prin starea de tensiune creata de anumiti suporteri... proprii.

Un om de afaceri din Craiova, precum si doi fani celebri pe plan local - Blondu si Postasu - au afisat bannere impotriva echipei si au momit citiva copii sa strige tot timpul impotriva favoritilor.

Grupul s-a deplasat apoi la cantonament, cu un arsenal de arme albe, si a amenintat fotbalistii ca le vor taia picioarele.

Clubul Universitatea Craiova a depus o plingere penala impotriva celor trei si a cerut jandarmeriei sa le interzica accesul pe stadion.