Ca si cum nu ar fi de ajuns ca o auzim in fiecare dimineata pe Radio Guerrilla, incepand de luni, 18 septembrie 2006, emisiunea “Guerrilla de Dimineata” (Luni-Vineri, 07.00-10.00 a.m.) poate fi vazuta partial si pe RealitateaTV, cat se poate de LIVE.

De prima linie a luptei cu banalul, mediocritatea si plictisul, dusa zilnic de Radio Guerrilla, se ocupa realizatorii emisiunii “Guerrilla de Dimineata”, Dobrovolschi, Liviu Mihaiu si Craioveanu, acesti The Good, The Bad & The Ugly ai salbaticului FM romanesc.

Cei trei eroi ai diminetilor nelinistite isi completeaza munitia reciproc, fiecare punand la bataie ceea ce are mai bun sau mai rau.

Arsenalul rezultat este unic in radioul romanesc, continand, in cantitati letale, umorul sec, condimentat cu ciudatenii, practicat de Dobrovolschi, comentariile rele, rele de tot la adresa stirilor zilei, executate foc cu foc de Liviu Mihaiu, in “Asta la Revista Presei” precum si nelinistile cu par cret ale lui Craioveanu.

Trei momente ale emisiunii “Guerrilla de Dimineata” vor fi transmise zilnic pe Realitatea TV, de luni pana vineri, in direct din studiourile Radio Guerrilla.

Daca cetatenii care sunt pe RealitateaTV la orele 07.45 si 08.45 vor putea sa se amuze de stirile mondene ale zilei comentate de Dobrovolschi si Craioveanu, cei care vor face acelasi lucru la 09.41, vor putea vedea pe Liviu Mihaiu cu comentarii pe teme politice, completate de interviuri in direct cu protagonistii acestora.

Nu stim inca cum vor reactiona la aceste directuri Letitia Zaharia si Johann, realizatorii emisiunii matinale de la RealitateaTV. Pentru public, sigur o sa fie distractiv. Le tinem pumnii...